sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Αστέρας: Χόρεψαν στη βροχή, παίρνοντας σημαντικό βαθμό!

Τo sportfm.gr βρήκε κάποια σημεία-κλειδιά από το ματς του Αστέρα με την ΑΕΚ στην Τρίπολη για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο Αστέρας ήρθε ισόπαλος 0-0 στην Τρίπολη κόντρα στην ΑΕΚ, παίρνοντας έναν βαθμό ο οποίος είναι σημαντικός, λίγο πριν το πρώτο ματς του δευτέρου γύρου με τον Παναιτωλικό.

Σε ένα βροχερό σκηνικό, οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο, αν και δεν ήταν και τόσο εύκολο, ωστόσο καμία τελικά δεν πέτυχε κάποιο τέρμα, με τους Αρκάδες να έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να το καταφέρουν.

Πάμε να δούμε κάποια σημεία-κλειδιά πριν το ματς της Τρίτης (14/12) με τον Παναιτωλικό.

Ο Άλβαρες, ο Χριστόπουλος, ο Τσιφτσής



Ο Άλβαρες για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε την ποιότητα που διαθέτει. Παίκτης ο οποίος θα μπει στο γήπεδο και ξέρεις ότι δεν θα σε απογοητεύσει. Στο ματς με την ΑΕΚ έκανε ντρίμπλες μέσα στη βροχή, δείχνοντας πως διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και δεν... ταλαιπωρείται από την βροχή. Είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά τα βρήκε δύσκολα από την άμυνα της Ένωσης. Ωστόσο είναι εγγύηση και σε κάθε ματς βελτιώνεται όλο και περισσότερο, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του. Από τα καλύτερα αριστερά μπακ του πρωταθλήματος χωρίς αμφιβολία.



Ένας ακόμη παίκτης που ξεχώρισε με την εμφάνισή του χθες ήταν ο Γιάννης Χριστόπουλος. Παιδί των ακαδημιών ο Μίλαν Ράσταβατς του δίνει χρόνο συμμετοχής ειδικότερα σε μεγάλα παιχνίδια, ώστε να αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται και ο νεαρός στόπερ τον δικαιώνει κάθε φορά. Ο Χριστόπουλος αγωνίζεται επίσης και στην Εθνική Ελπίδων, όπου και εκεί αποδεικνύει το ταλέντο του και σίγουρα στο μέλλον θα κάνει περισσότερη αίσθηση με τις εμφανίσεις του. Εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια του και με μεγάλη ωριμότητα.



Το έχουμε ξαναπεί πως ο Αντώνης Τσιφτσής είναι εγγύηση! Ο Έλληνας κίπερ για ακόμη μια φορά έδειξε ότι έχει ταλέντο και όλα τα φόντα για να πάει ψηλά. Έκανε σημαντικές επεμβάσεις και μπορεί να δέχτηκε ένα γκολ, το οποίο τελικά δεν μέτρησε, αλλά δεν ήταν δικό του φταίξιμο και δεν μπορούσε να κάνει κάτι εκείνη την στιγμή.




Η βοήθεια από τον πάγκο



Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει καλά πότε να κάνει τις κατάλληλες αλλαγές, με στόχο οι παίκτες που μπαίνουν στο ματς να δώσουν ανάσες και να βοηθήσουν την υπόλοιπη ομάδα. Ο Αλί Μπαμπά και ο Ματίας Ιγκλέσιας μπήκαν στο ματς με την ΑΕΚ, προσπάθησαν να βοηθήσουν τον Αστέρα και να δώσουν ένα μπουστάρισμα στο παιχνίδι. Γενικότερα, οι Αρκάδες έχουν βάθος στο ρόστερ τους και αυτό θα τους βοηθήσει στον δεύτερο απαιτητικό γύρο ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.





Ο Παναιτωλικός δίνει... αξία στον βαθμό



Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και για να έχει αξία, θα πρέπει να κερδίσει τον Παναιτωλικό την Τρίτη. Οι Αγρινιώτες παίζουν ανοιχτά, ο Αστέρας μπορεί να βρει χώρους και να χτυπήσει σε αυτούς, ώστε να πάρει τη νίκη, η οποία είναι αυτοσκοπός ώστε να πλησιάσουν οι Αρκάδες την εξάδα. Παράλληλα, είναι λίγες ημέρες πριν το τελευταίο δύσκολο ματς της χρονιάς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θα πάει για να πάρει επίσης ένα αποτέλεσμα.

Το βροχερό τοπίο και η καταλληλότητα του γηπέδου



Η βροχόπτωση στην Τρίπολη ήταν αρκετά έντονη, με τις δυο ομάδες να δυσκολεύονται να παίξουν ποδόσφαιρο και ειδικότερα στο δεύτερο μέρος με τον αέρα να δυναμώνει. Οι Αρκάδες έχουν συνηθίσει βέβαια πιο πολύ σε τέτοιες καιρικές συνθήκες και βρήκαν τα πατήματά τους πιο εύκολα από ότι ο αντίπαλος. Το γήπεδο ελέγχθηκε πριν την σέντρα και κρίθηκε κατάλληλο να διεξαχθεί το παιχνίδι. Όπως έλεγχος έγινε και στο ημίχρονο και πάλι ο διαιτητής αποφάσισε την συνέχιση του αγώνα. Καταλαβαίνει κανείς πως η κακοκαιρία καθιστά δύσκολο ένα παιχνίδι να διεξαχθεί ομαλά, ωστόσο το γήπεδο έχει τις προοπτικές να γίνονται αγώνες με αντίστοιχο καιρό. Η μπάλα κυλούσε, έσκαγε και προφανώς μπορούσε να διεξαχθεί η αναμέτρηση, αφού έχουμε δει ματς σε πολύ χειρότερες συνθήκες να ξεκινούν αλλά και να ολοκληρώνονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x