Euroleague

Aνέβηκε στο 6-2 και έμεινε μόνος δεύτερος ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός «επιβίωσε» στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν και με αυτόν τον τρόπο έμεινε μόνος στη δεύτερη θέση της Ευρωλίγκας, εκμεταλλευόμενος την ήττα της Μπαρτσελόνα στην Πόλη.

Μια ακόμα νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός, που μπορεί να ζορίστηκε αλλά επικράτησε της Μπάγερν στη Γερμανία με σκορ 82-71. Με αυτόν τον τρόπο, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν το τέταρτο «διπλό» τους στη φετινή Ευρωλίγκα, και ανέβηκαν στο 6-2.

Αυτή δεν ήταν η μόνη θετική εξέλιξη για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς η ήττα της Μπαρτσελόνα στην Τουρκία με 96-86 έριξε τους «μπλαουγκράνα» στο 5-3, με τον Ολυμπιακό να μένει μόνος δεύτερος στην κατάταξη πίσω από την Φενέρμπαχτσε,

Στα άλλα παιχνίδια, ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το «θρίλερ» απέναντι στη Βιλερμπάν με σκόρ 71-67 και ανέβηκε στο 2-6, παραμένοντας ωστόσο τελευταίος στη βαθμολογία.

Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ έκανε «πάρτι» απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, νικώντας με σκορ 90-72. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Τσούς Ματέο πήγε στο 5-3, και έπιασε την Μπαρτσελόνα στην τέταρτη θέση, ενώ οι Γερμανοί «γκρεμίστηκαν» στο 3-5 και την 14η θέση.

Η Μπολόνια, τέλος, διέλυσε στην Ιταλία τη Βαλένθια με σκορ 89-59, ανεβαίνοντας στο 4-4 και ρίχνοντας τους Ισπανούς στο ίδιο ρεκόρ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Αναντολού Εφές-Μπαρτσελόνα 96-86
Ερυθρός Αστέρας-Βιλερμπάν 71-67
Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός 71-82
Ρεάλ Μαδρίτης-Άλμπα Βερολίνου 90-72
Βίρτους Μπολόνια-Βαλένθια 89-59

Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x