Ελλάδα

Κοντός στον bwinΣΠΟΡ FM: «Εφόσον ο Νέντοβιτς θέλει να φύγει, με 300.000 ευρώ μένει ελεύθερος»

Για την υπόθεση του Νεμάνια Νέντοβιτς και τα δεδομένα που έχουν προκύψει μίλησε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τα δεδομένα της υπόθεσης του Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, τονίζοντας πρώτα από όλα ότι ο Παναθηναϊκός αυτά τα δύο χρόνια έχει στηρίξει εμπράκτως τον παίκτη και στη συνέχεια περιέγραψε την κατάσταση για το συμβόλαιό του.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως είναι σε ισχύ συμφωνία των δύο πλευρών η οποία θα μπορούσε να ανανεωθεί αυτόματα και για τα επόμενα χρόνια εφόσον ο παίκτης αγωνιζόταν στα 28 από τα 34 ματς της Euroleague. Ωστόσο, η πλευρά του παίκτη και συγκεκριμένα ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς «πατάει» στο γεγονός ότι ο Νέντοβιτς έπαιξε σε 26 από τα 32 παιχνίδια που έγιναν τελικά στη διοργάνωση λόγω της αποβολής των ρωσικών ομάδων.

Τέλος, ο Δημήτρης Κοντός κατέληξε ότι από τη στιγμή που ο παίκτης θέλει να φύγει, μπορεί με 300.000 ευρώ να μείνει ελεύθερος όπως ορίζει το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Του Νέντοβιτς είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση. Απέναντι στον αθλητή ο Παναθηναϊκός έχει συμπεριφερθεί… σπαθί, αφού του στάθηκε σε δύσκολες καταστάσεις. Το προηγούμενο καλοκαίρι του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2023. Σε αυτό υπήρχαν κάποιες δικλείδες. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι ενήμερος. Έπρεπε να παίξει σε 28 από τα 34 ματς της Euroleague για να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο και τελικά έπαιξε σε 26 από τα 32, αφού δύο ματς δεν έγιναν λόγω του πολέμου. Άρα το ποσοστό είναι ακριβώς το ίδιο. Ο Παναθηναϊκός θεώρησε ότι είναι αυτονόητο ότι συνεχίζει μαζί κανονικά τη συνεργασία του με τον αθλητή. Η πλευρά όμως του παίκτη που εκπροσωπείται από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς θεώρησε ότι μπορεί να πατήσει στον όρο για τα 28 ματς, τη στιγμή όμως που δεν έγιναν όλοι οι αγώνες στη Euroleague.

Αυτό βάζει τα πράγματα σε μια άλλη ράγα. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μπει σε δικαστική διαμάχη. Δεν υπάρχει λόγος να έχεις έναν παίκτη δυσαρεστημένο, ούτε να πας στο επόμενο βήμα το οποίο υπήρξε σε κάποια φάση της συζήτησης με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, να κάνεις από εδώ και πέρα ένα τριετές συμβόλαιο στον παίκτη με περισσότερα από τρία εκατ. ευρώ, όπως λέγεται ότι του προσφέρει ο Ερυθρός Αστέρας».

«Ο Παναθηναϊκός δεν θα πάει δικαστικά, ούτε να λειτουργήσει εκβιαστικά, ούτε να κρατήσει έναν παίκτη δυσαρεστημένο, ειδικά για έναν παίκτη που έχει στηρίξει, προσφέροντάς του ένα διετές συμβόλαιο. Από τη στιγμή που θεωρούν ότι δεν έχουν γίνει τα 28 παιχνίδια, με 300.000 ευρώ μπορεί να μείνει ελεύθερος. Στην προκειμένη περίπτωση αυτός ο δρόμος θα ακολουθηθεί. Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την επόμενη μέρα του»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x