Ευρώπη

Τεόντοσιτς: «Το πρότζεκτ της Βίρτους ήταν αυτό που με έπεισε»

Ιδανικό ήταν για τον Μίλος Τεόντοσιτς το πρότζεκτ της Βίρτους Μπολόνια και γι’ αυτό το αποδέχθηκε, όπως δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ κατά την επίσημη παρουσίασή του.

Χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βίρτους είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ έκρινε πως το πρότζεκτ της ομάδας από την Μπολόνια ήταν το ιδανικό για εκείνον, ενώ πρόσθεσε πως σημαντικό ρόλο στη θετική του απάντηση έπαιξαν οι συζητήσεις με τους Πέντραγκ Ντανίλοβιτς και Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Η Βίρτους με έπεισε ότι αυτό είναι ένα ιδανικό πρότζεκτ, για να επιστρέψω στην κανονική μου κατάσταση. Μίλησα με τον Ντανίλοβιτς και μου είπε ότι η Μπολόνια είναι ένα όμορφο μέρος για να μείνεις και να παίζεις μπάσκετ. Ήρθα εδώ και είμαι έτοιμος για τρόπαια και για να επιστρέψουμε τη Βίρτους στην κορυφή. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε. Με τον κόουτς Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησα για δύο ώρες, αλλά γενικά δεν μου πήρε πολλή ώρα για να αποφασίσω. Η Μπολόνια είναι μία πόλη με πλούσια ιστορία στον αθλητισμό και στο μπάσκετ και αυτό είναι αρκετό για μένα», ήταν τα πρώτα λόγια του Μίλος Τεόντοσιτς και συμπλήρωσε:

«Η ομάδα έχει τρομερό παρελθόν και τώρα είναι στο χέρι μου να τη βοηθήσω να πάει στο επόμενο κεφάλαιο. Είμαι εδώ για να φέρουμε πίσω στην Ευρωλίγκα τη Βίρτους, γιατί της αξίζει. Πρώτα απ’ όλα, θέλουμε να κατακτήσουμε το Eurocup. Θυμάμαι τις καλές εποχές της με Ντανίλοβιτς, Σάβιτς, Νεστέροβιτς, Σμόντις, Γιάριτς και Τζινόμπιλι, που τότε η Βίρτους κυριαρχούσε στην Ευρώπη. Το πρώτο Final Four που παρακολούθησα ως παιδί ήταν αυτό που είχε κατακτήσει η Κίντερ Μπολόνια. Αυτή η ομάδα έχει σπουδαία ιστορία, είχε πολλούς θρύλους και τώρα είναι στο χέρι μας να γράψουμε μία νέα ιστορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x