Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα μέλη του για τα τμήματα ναυταθλητισμού.

Το τμήμα Ιστιοπλοΐας θα ανοίξει …πανιά, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00.

Προπονητής στην κατηγορία σκαφών τύπου Optimist είναι ο κ. Νίκος Χρυσόςκαι στη Σχολή Ιστιοπλοΐας προπονήτρια είναι από φέτος η κ. Αννα Αγραφιώτη.

Το Σάββατο στις εγκαταστάσεις Ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στο Μικρολίμανο θα γίνει και η πρώτη γνωριμία των προπονητών μας, με τους αθλητές αλλά και τους γονείς τους.

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα (10:00).

Στη γραμματειακή υποστήριξη του τμήματος θα είναι η κα. Αγγελική Ροζή.

Επίσης ξεκίνησαν οι εγγραφές αγοριών και κοριτσιών (από 6 ετών) στο ιστορικό αυτό τμήμα. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας (Πειραιάς).

Εγγραφές νέων παιδιών γίνονται επίσης στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) και στα τμήματα κανόε – καγιάκ και κωπηλασίας.

Στο κανόε – καγιάκ μπορούν να ξεκινήσουν αγόρια και κορίτσια από 5 ετών.

Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά απογευματινές ώρες στο Πασαλιμάνι με αφετηρία τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.
Προπονητής της αγωνιστικής ομάδας είναι ο κ. Μανώλης Καστρίτσιος και την ομάδα αρχαρίων (αγόρια και κορίτσια από 5 ετών) προπονεί η κ. Ελενα Πάλλη.

Οι κωπηλάτες μας, όπως και οι αθλητές του κανόε – καγιάκ, κάνουν προπονήσεις με αφετηρία τις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Η ομάδα κωπηλασίας προπονείται πέντε φορές την εβδομάδα με επικεφαλής προπονήτρια την κ. Φλωρίτα Αλεξανδροπούλου.
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δέχεται καθημερινά στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του νέα παιδιά,αγόρια και κορίτσια (από 8 ετών) που θέλουν να εγγραφούν στην Ακαδημία κωπηλασίας προκειμένου να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος που χάρισε στη χώρα μας μεγάλες διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Πληροφορίες για τις προπονήσεις και τις εγγραφές των ναυταθλητικών τμημάτων (Ιστιοπλοϊα, Κανόε - Καγιάκ, Κωπηλασία) του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.:

Γραμματεία Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.: 2104190903-4 (καθημερινά 10:00 – 18:00)
Τάσος Βουγίδης (Εφορος Ναυταθλητικών Τμημάτων Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.): τηλ - 6986731313

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube