Stoiximan Super League

Γιαννιώτης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Κλειδί η παραμονή Κόλμαν στον Ατρόμητο-Πάντα στο μυαλό μου η Εθνική»

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Ατρόμητου στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ανδρέας Γιαννιώτης, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του Κρις Κόλμαν στα πεπραγμένα των Περιστεριωτών.

Ως «κλειδί» για τη φετινή πορεία του Ατρόμητου χαρακτήρισε ο Ανδρέας Γιαννιώτης την παραμονή του Κρις Κόλμαν στην τεχνική ηγεσία το καλοκαίρι, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Μιχάλη Τσόχου, «Fast & Curious».

Ο βασικός γκολκίπερ των Περιστεριωτών αναφέρθηκε στο πανηγυρισμό του στο ματς με τον Ιωνικό, όταν στο τέταρτο γκολ άφησε την εστία του για να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του και τόνισε ότι ο Ουαλός προπονητής είχε την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στο πλάνο του από το καλοκαίρι, όταν ο Ατρόμητος χτίστηκε ουσιαστικά από την αρχή μετά την περσινή σεζόν και την αποχώρηση πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον πανηγυρισμό του φεύγοντας από την εστία για να πανηγυρίσει το τέταρτο γκολ με τους συμπαίκτες του:
«Ένιωσα έτσι, ένιωσα αυτή τη χαρά και πήγα να το πανηγυρίσω με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου».

Για το αν ήταν ένα ξέσπασμα και μία επιβεβαίωση η εν λόγω νίκη για την καλή φετινή ομάδα: «Ακριβώς, ακριβώς. Για αυτό ήρθε αυτή η χαρά και για αυτό πανηγυρίσαμε όλοι μαζί με αυτόν τον τρόπο. Το χρειαζόμασταν. Ήταν μια πάρα πολύ καλή νίκη και ειδικά με αυτό το σκορ, τη θέλαμε πολύ και το δείξαμε με αυτόν τον τρόπο».

Για το καλοκαίρι που πέρασε με τις αρκετές μεταγραφές και την παραμονή του Κρις Κόλμαν: «Θεωρώ το κλειδί είναι η παραμονή του προπονητή το καλοκαίρι. Ουσιαστικά χτίσαμε την ομάδα την αρχή. Έφυγαν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά οι μεταγραφές έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Κλειδί ήταν η παραμονή του κ. Κόλμαν. Μπόρεσε από το καλοκαίρι να δουλέψει πάνω στο δικό του πλάνο, να μας περάσει τη φιλοσοφία. Από την αρχή παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θεωρώ με το πέρασμα του χρόνου θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για το ποδόσφαιρο κατοχής και κυριαρχίας που προσπαθεί να παίξει ο Ατρόμητος: «Σωστά τα λέτε. Από την αρχή της χρονιάς, το πλάνο μας είναι βασισμένο σε αυτές τις αρχές. Να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να μην κλεινόμαστε και να παίζουμε με αντεπιθέσεις, που όμως κι αυτό μπορεί να συμβεί σε ορισμένα παιχνίδια. Ωστόσο, κατά βάση θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μέχρι στιγμής πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο».

Για την παρουσία Ελλήνων παικτών στον Ατρόμητο: «Σίγουρα βοηθάει η παρουσία των Ελλήνων. Θεωρώ ότι γενικά πρέπει να αγωνίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι Έλληνες παίκτες. Είναι λυπηρό να μην υπάρχουν Έλληνες ποδοσφαιριστές ακόμα και στις μεγαλύτερες ομάδες. Η παρουσία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών βοηθάει και τους ξένους παίκτες, ενώ όσο περισσότεροι Έλληνες αγωνίζονται, είναι κάτι που βοηθάει και την Εθνική ομάδα».

Για το αν έχει στο μυαλό του την Εθνική ομάδα: «Πάντα είναι στο μυαλό μου είναι η Εθνική. Εγώ συνεχίζω να δουλεύω, είμαι καλά και στο τέλος αυτό έχει σημασία».

Για τον στόχο της εξάδας: «Ο στόχος του Ατρόμητου κάθε χρονιά είναι η εξάδα. Η περσινή σεζόν είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Είναι χιλιοειπωμένο αυτό που θα πω. Πρέπει να βλέπουμε όντως το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να πατάμε τα πόδια μας στη γη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με τον ίδιο τρόπο».

Για τα πρώτα του συμπεράσματα από το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι καλές όλες οι ομάδες. Βλέπω τις μικρότερες ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, να είναι ανταγωνιστικές και πραγματικά πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι για κανέναν φέτος. Έτσι και το θέαμα είναι καλύτερο και ανεβαίνει και το πρωτάθλημα περισσότερο».

Για το πλάνο και τα δυνατά στοιχεία του Ατρόμητου: «Αυτό προσαρμόζεται ανάλογα με τον αντίπαλο και το παιχνίδι. Σίγουρα υπάρχει ένα πλάνο να έχουμε την κυριαρχία με την κατοχή της μπάλας. Θεωρώ ότι σε όλες τις γραμμές έχουμε καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αν παραμείνουμε ταπεινοί και συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι όπως δουλεύουμε στο τέλος θα ανταμειφθούμε».

Για το αν ο Αντρέας Κούεν είναι το τόσο καλός ποδοσφαιριστής: «Ναι, έτσι δείχνει και χαιρόμαστε πολύ για αυτό. Έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x