Stoiximan Super League

Γκοτσούλιας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Είχαν τον Ιωνικό φαβορί για υποβιβασμό, τους έχουμε διαψεύσει»

Χαρούμενος για το μέχρι στιγμής ξεκίνημα και αισιόδοξος για τη συνέχεια, δήλωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο αρχηγός του Ιωνικού, Γιάννης Γκοτσούλιας.

Μπορεί πριν καν ξεκινήσει η σεζόν πολλοί να θεωρούσαν τον Ιωνικό ως το φαβορί για τον υποβιβασμό, όμως σύμφωνα με όσα ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μπαμ και κάτω» ο αρχηγός του Ιωνικού, Γιάννης Γκοτσούλιας, οι Νικαιώτες τους έχουν διαψεύσει όλους.

Μεταξύ άλλων μίλησε:

Για την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία: «Μου δόθηκε η ευκαιρία μέσω του Ιωνικού να αγωνιστώ στη Super League 1 και είμαι χαρούμενος για αυτό. Μακάρι να κλείσω και την καριέρα μου σε αυτή την ομάδα».

Για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα: «Το ξεκίνημα που έχουμε κάνει είναι παρά πολύ καλό. Όλοι γνωρίζαμε ότι θα πάμε καλά, αν και υπήρχαν φήμες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα που μα ήθελαν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Ξέραμε και ξέρουμε ότι δεν θα γίνει αυτό. Τους έχουμε διαψεύσει όλους».

Για τους οπαδούς: «Ο κόσμος μας στηρίζει, ειδικά μέσα στο γήπεδο μας, μας δίνει ώθηση, ενώ εκτός έδρας αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα εμπόδια, ο Ιωνικός θα είχε 200-300 το λιγότερο άτομα στο πλευρό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x