Europa League

Χαντάκιας στον bwinΣΠΟΡ FM: Καλή ομάδα η Καραμπάγκ, αν έχει την κατοχή θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός

Ο Δημήτρης Χαντάκιας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και ανέλυσε τη Καραμπάγκ, τη σημερινή αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Αγωνίζεται στο Αζερμπαϊτζάν, και συγκεκριμένα στη Ζίρα, και γνωρίζει πολύ καλά την Καραμπάγκ. Ο Δημήτρης Χαντάκιας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ανέλυσε την σημερινή αντίπαλο του Ολυμπιακού επισημαίνοντας ποιο είναι το δυνατό της στοιχείο αλλά και υπογραμμίζοντας πως οι περισσότερες ομάδες επιλέγουν να την αντιμετωπίσουν.

Όπως ανέφερε η Καραμπάγκ είναι μια ομάδα που θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια των παικτών της και να οργανώνει την επίθεσή της. Δεν παίζει αμυντικά και δεν περιμένει τον αντιπαλό της. Υπογράμμισε ότι εάν κερδίσει την κατοχή από τον Ολυμπιακό και επιβάλλει το παιχνίδι της τότε οι ερυθρόλευκοι θα έχουν πρόβλημα και πρότεινε ένα σχήμα με τέσσερις στην άμυνα και ενισχυμένο κέντρο.



Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του στους 94,6…

Για την ομάδα του τη Ζίρα:
Με βάση την περσινή χρονιά περιμέναμε ένα πιο καλό ξεκίνημα φέτος. Στόχος μας είναι να βγούμε στην Ευρώπη, μπορεί να μην έχουμε ξεκινήσει καλά αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε…

Για τη ζωή στο Αζερμπαϊτζάν:

Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την ζωή στην Ελλάδα στην καθημερινότητα. Το μόνο δύσκολο είναι η… οδήγηση. Στα υπόλοιπα θέματα δεν έχουμε μεγάλες διαφορές.

Για την Καραμπάγκ:

Απ’ ότι έχουμε δει η Καραμπάγκ είναι μια μεγάλη ομάδα, που το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια. Έχει κερδίσει τα προηγούμενα ματς στη διοργάνωση και έπαιξε και πολύ καλά. Δεν έτυχε και κέρδισε, έπαιξε καλά. Εχει έναν κορμό εδώ και χρόνια, έχει έναν προπονητή καλό και στα τελευταία ματς αποδίδει πολύ καλά. Σήμερα θα δούμε μια ομάδα που θα θέλέι να παίξει γρήγορο και καλό ποδόσφαιρο.

Ποια τα χαρακτηριστικά της:
Της αρέσει να έχει την κατοχή και να βγάζει φάσεις από συνεργασίες. Δεν της αρέσει να αμύνεται. Θέλει την μπάλα στα πόδια της. Και ο Ολυμπιακός να πιέσει, αυτή, θα μπορέσει να απαλλαγεί από το πρέσινγκ. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβιρί, αλλά αν η Καραμπάγκ επιβάλει τον τρόπο παιχνιδιού της τότε ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα.
Πιστεύω ότι η Καραμπάγκ αντιμετωπίζει προβλήματα εάν ο αντίπαλος καταφέρει να έχει την κατοχή. Αν η αντίπαλός της κυκλοφορεί τη μπάλα και την βάζει σε διαδικασία να τη κυνηγά τότε έχει προβλημα. Πιστεύω ότι στον Ολυμπιακό έχουν δει το στοιχείο αυτό… Μεγαλύτερη προσοχή θέλει ο Ζουμπίρ… Θέλει προσοχή. Είναι από τους καλυτέρους παίκτες που έχω αντιμετωπίσει. Θέλει μεγάλη προσοχή ο εξτρέμ αυτός.

Για τα σχήματα που σκέφτεται ο Μίτσελ;
Από την εμπειρία μου καλύτερο θα είναι ο Ολυμπιακός να παίξει με τέσσερις στην άμυνα κα και να δώσει βαρύτητα στο κέντρο να πρεσάρει μεσοεπιθετικά.

Για την καριέρα του…
Έπαιζα στον Παναιτωλικό και μετά στη Βουλγαρία. Μετά μου ήρθε η πρόταση στο Αζερμπαϊτζάν. Δεν ήξερα που είναι… να πω την αλήθεια. Με προσέγγισαν πολύ όμορφα. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά εδώ. Το συμβόλαιο μου έληγε το καλοκαίρι. Μετά τα ματς με την Μακάμπι στη Κόνφερενς η ομάδα μου έκανε πρόταση. Είχα ομάδες που με ήθελαν αλλά δεν το σκέφτηκα καθόλου. Και είπα απευθείας ναι. Είναι πολύ καλά εδώ, έχουμε έναν προπονητή πολύ καλό, και είμαι σίγουρος ότι με τη δουλειά που κάνουμε θα πάμε πολύ καλά
Στην Ελλάδα τα χρήματα αυτά δεν θα τα έπαιρνα. Με ένοιαζε πώς θα ήμουν πιο γρήγορα πίσω να παίξω στη χώρα μου. Αλλά η ομάδα με αγκάλιασε και νιώθω την ομάδα οικογένεια. Θα ήθελα να μείνω όσο το περισσότερο μπορώ, με εμπιστεύονται και εγώ θέλω να τη βοηθήσω…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x