Ιπποδρομίες

Auteuil με κούρσες εμποδίων υψηλής ποιότητας έχει το βασικό μενού σήμερα!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Kαλή εβδομάδα! Με 26 ιπποδρομίες ξεκινάει η εβδομάδα μας στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ ΑΕ με το πρόγραμμα να ξεκινάει στις 13:30 και να ολοκληρώνεται στις  23:30. Οι 20 ιπποδρομίες είναι επίπεδες και 6 ιπποδρομίες αφορούν διαδρομές με εμπόδια θαμνώδη και εμπόδια steeple.

Τα φώτα της ημέρας σήμερα πέφτουν στην Γαλλία και τον περίφημο ιππόδρομο εμποδίων, αυτόν της AUTEUIL. Σήμερα διεξάγονται εδώ διαδρομές υψηλής ποιότητας με θαμνώδη εμπόδια και με εμπόδια steeple και με πλούσια χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που ξεκινάνε από τις 23.000€ και φτάνουν και τις 86.000€!

Γενικότερα η ημέρα έχει σχετικά περισσότερες ολιγομελείς διαδρομές ενώ τα μεγαλύτερα φαβορί της ημέρας μάλλον θα τα βρούμε στην Αγγλία! Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

H Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των AUTEUIL & CRAON. Κάναμε την αναφορά μας στον πρώτο ιππόδρομο που όπως είπαμε, συγκεντρώνει και το μεγάλο ενδιαφέρον της ημέρας!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με 9 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και όλες από τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Πολυπληθείς κυρίως διαδρομές και με δύσκολα προγνωστικά! Σε αρκετές διαδρομές παίζονται πάνω από 5 άλογα αρκετά για την κατάκτηση της νίκης και πιστεύουμε πως και τα απλά είδη στοιχήματος, μπορεί σήμερα εδώ να δώσουν καλές αποδόσεις!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των KEMPTON & NEWCASTLE. Εδώ σήμερα, έχουμε τα πιο δυνατά φαβορί της ημέρας, τουλάχιστον έτσι όπως διαμορφώνονται οι τζίροι στην ιπποδρομιακή αγορά!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως περισσότερο από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 15:35 βρισκόμαστε στην Γαλλία και στον ιππόδρομο της AUTEUIL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 1 και για την δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-3-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στην N. Αφρική και στον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 7 και για την δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 16:05 βρισκόμαστε στην Γαλλία και στον ιππόδρομο της AUTEUIL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 10-8-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 20:30 βρισκόμαστε στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του NEWCASTLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 11-1-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 21:00 βρισκόμαστε στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του NEWCASTLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 6 και για την δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 22:00 βρισκόμαστε στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του NEWCASTLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 5-3-9.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x