Ιπποδρομίες

«St. Patrick’s day» στον Ιππόδρομο: Δυνατές αναμετρήσεις και Ιρλανδική γιορτή στο Μαρκόπουλο

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 30 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 16/3/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. και οπωσδήποτε τα φώτα της ημέρας πέφτουν τόσο στο Ελληνικό πρόγραμμα όπως κάθε Παρασκευή άλλωστε, όσο όμως σήμερα και στην τελευταία ημέρα διεξαγωγής του περίφημου φεστιβάλ ιπποδρομιών εμποδίων, αυτό του CHELTENHAM!

Πάμε να δούμε ξεχωριστά την κάθε χώρα που συμμετέχει και με τι στο σημερινό πρόγραμμα και μετά θα περάσουμε και στις προτάσεις μας τις στοιχηματικές! Είμαστε σε μεγάλη φόρμα όπως θα διαπιστώσατε και εχθές, ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και σήμερα!

Ευνόητο είναι πως πρώτα ξεκινάμε από την Ελλάδα που σήμερα ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο θα ντυθεί στα πράσινα μάλιστα!

Mία αυθεντική εμπειρία του «St. Patrick’s Day» έχει προετοιμάσει η Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ για το φίλιππο κοινό στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Παρασκευής, 16 Μαρτίου 2018. Ειδικά έπαθλα και μια μεγάλη γιορτή με αφορμή την εθνική εορτή των Ιρλανδών αναμένεται να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Οι έξι ιπποδρομίες του προγράμματος ξεκινούν στις 17:15 και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και μεγάλα κέρδη στους παίκτες του ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Στην 3η ιπποδρομία εφτά ίπποι παραπλήσιας δυναμικότητας θα διεκδικήσουν ένα ειδικό έπαθλο σε μία αναμέτρηση που υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Η IRISH THOROUGHBRED MARKETING θα προσφέρει στον ιδιοκτήτη του νικητή ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 1.000 ευρώ για αγορές από δημοπρασίες της Ιρλανδίας. Αποκορύφωμα της ημέρας θα αποτελέσει η απονομή του κυπέλλου «St. Patrick’s Day» στο νικητή της τελευταίας κούρσας, στην οποία θα λάβουν μέρος εφτά καθαρόαιμοι 4ετείς ίπποι διεκδικώντας στα 1.300 μέτρα τη δεύτερη νίκη της καριέρας τους.

Από τις υπόλοιπες ιπποδρομίες ξεχωρίζει η 4η και πολυπληθέστερη ιπποδρομία, του προγράμματος με δώδεκα ίππους. Οι ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ, ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ και  ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ που προέρχονται από νίκη θα αντιμετωπίσουν ισάξιους αντιπάλους στην απόσταση των 1.560 μέτρων. Ενδιαφέρον αναμένεται και για τη 2η ιπποδρομία, όπου οχτώ καθαρόαιμοι 4ετείς ίπποι θα προσπαθήσουν να σημειώσουν την πρώτη νίκη της καριέρας τους.

Στα «πράσινα» ο Ιππόδρομος με αφορμή την «StPatricks Day»

Στο πνεύμα της «St. Patrick’s Day» ο Ιππόδρομος Αθηνών θα ντυθεί στα εθνικά χρώματα της Iρλανδίας. Πράσινη διακόσμηση με το κλασσικό τριφύλλι των Ιρλανδών, αντίστοιχος φωτισμός και δωρεάν μπύρα στο μπάρ του Ιπποδρόμου (5ο όροφος) αναμένεται να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα αυθεντικής ιρλανδικής πάμπ,  ταξιδεύοντας όσους βρεθούν την Παρασκευή στον ιππόδρομο στους μεγάλους εορτασμούς στο Δουβλίνο και όλο τον κόσμο.

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των CHELTENHAM και WOLVERHAMPTON. Αναφερθήκαμε ήδη στην τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, σήμερα μάλιστα σημειώνετε και από τους μεγαλύτερους τζίρους όλης της χρονιάς στην Αγγλία σε επίπεδο ιπποδρομιών! Τουλάχιστον την ιπποδρομία των 750.000€ για τον νικητή ίππο και που κλείνει το φεστιβάλ, δεν θα πρέπει να την χάσει κανένας φίλος ή φίλη του είδους.

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με 8 ιπποδρομίες και τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη οι διαδρομές εδώ, σε μια χώρα που δεν υπάρχει σχεδόν καμία ημέρα του μήνα που να μην δώσει πολύ μεγάλες αποδόσεις (μια μικρή περιουσία συγκεκριμένα) σε κάποιες διαδρομές της!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει με 7 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και από τα ιπποδρόμια των FONTAINEBLEAU & CAGNES-SUR-MER.  Στον δεύτερο ιππόδρομο επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των φιλίππων του είδους σήμερα όπου διεξάγονται διαδρομές τροτ με αμαξίδια και με κάποιες διαδρομές να έχουν υψηλά έπαθλα για τους νικητές ίππους!

Περνάμε τώρα στις στοιχηματικές μας προτάσεις που θα αφορούν τις Ελληνικές ιπποδρομίες της ημέρας αλλά και τον μεγάλο τελικό στις ιπποδρομίες του CHELTENHAM.

1η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 17:15. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(2) και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1) ή ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(3) ή ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(4).

2η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 17:45. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ(4) και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ(2) ή ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(5) ή ΤΑΟΥΑΛΗΦ(6)

3η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 18:15. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ(2) και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΚΑΖΜΕΡ(3) ή ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(5) ή ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(6).

4η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 18:45. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για ένα από τα 2 άλογα της δυάδας τον ίππο ΤΑΡΑΓΚΟΝ(10) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(8) ή ΜΑΪΛ ΤΕΪΚ ΔΕ ΜΠΟΛ(7) ή ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(5). Μια διαδρομή που αναμένεται να δώσε μεγάλες αποδόσεις!

5η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 19:15. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(3) και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(1) ή ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(2) ή ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(5)

6η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 19:45. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(3) και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΖΕΦΥΡ ΜΑΤΖΙΚ(2) ή ΚΟΥΪΝΤΕΟ(4) ή ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(6)

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 17:30 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELTENHAM σε κούρσα εμποδίων και χρηματικό έπαθλο για τον νικητή ίππο της τάξης των 750.000€. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 9-12-11-8.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x