Ιπποδρομίες

To μεγαλύτερο ιπποδρομιακό φεστιβάλ του πλανήτη με κούρσες εμποδίων, είναι εδώ!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 31 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 15/3/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ με την χώρα της Αγγλίας βέβαια να έχει την τιμητική της και θα την έχει μάλιστα μέχρι και την Παρασκευή 16/3/18. Ο λόγος είναι ότι από την Τρίτη που μας πέρασε έως και την Παρασκευή διεξάγεται στον ιππόδρομο του CHELTENHAM το μεγαλύτερο-ίσως-ιπποδρομιακό φεστιβάλ του πλανήτη με ιπποδρομίες εμποδίων!

Από τα καλύτερα άλογα του κόσμου στο είδος τους! Από τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου σε αγώνες εμποδίων! Διαδρομές που συμμετέχουν ακόμα και 26 άλογα όπως και σήμερα! Χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που ξεπερνούν και τις 400.000€ ενώ την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ φτάνουν και τα 750.000€! Παρούσα και με δικά της άλογα να συμμετέχουν φυσικά και η βασιλική οικογένεια, εκατοντάδες χιλιάδες επισκεπτών καθημερινά στις ημέρες του φεστιβάλ στον ιππόδρομο του CHELTANHAM ενώ βέβαια και ο τζίρος που γίνεται στο ιπποδρομιακό στοίχημα εκεί φτάνει σε ιλιγγιώδη ποσά!

Ας περάσουμε να δούμε την κάθε χώρα ξεχωριστά και με τι συμμετέχει στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα.

Ευνόητο ότι ξεκινάμε από την Αγγλία η οποία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 13 ιπποδρομίες και τα ιπποδρόμια των CHELTENHAM και CHELMSFORD CITY. Για το φεστιβάλ αναφέραμε αρκετά πράγματα, ενώ για τον δεύτερο ιππόδρομο θα πούμε πως φυσικά δεν έχει την αίγλη του φεστιβάλ είναι όμως ένα ιπποδρόμιο που δίνει μεγάλες εκπλήξεις και ‘’τον κυνηγάνε’’ οι παίκτες των αουτσάιντερ ίππων συνήθως! Εννοείται βέβαια πως και οι αποδόσεις είναι ανάλογες!

Η Νότιος Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Πολυπληθείς κατά βάση σήμερα οι ιπποδρομίες εδώ, τα προγνωστικά θέλουν να μην υπάρχουν ακλόνητα φαβορί στις περισσότερες διαδρομές και έτσι και αλλιώς η χώρα αυτή σχεδόν μόνιμα μας δίνει μεγάλες αποδόσεις!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των CHANTILLY & MAR.P.VIVAUX Εδώ σήμερα οι διαδρομές είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη, όπως και τα προγνωστικά! Σε κάποιες διαδρομές δηλαδή ξεχωρίζουν έντονα κάποια φαβορί ενώ σε κάποιες άλλες, η ψαλίδα των επιλογών ανοίγει πολύ!

Μια φορά τον χρόνο και για 4 ημέρες διεξάγεται το φεστιβάλ του CHELTENHAM, λογικό είναι να αφιερώσουμε σήμερα τα πιο δυνατά προγνωστικά μας και στις 7 ιπποδρομίες που διεξάγονται εκεί μιας και την Παρασκευή, θα πρέπει να δώσουμε βάρος στο Ελληνικό πρόγραμμα της ημέρας!

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 15:30 είμαστε στο CHELTENHAM της Αγγλίας όπως και σε όλες τις παρακάτω προτάσεις μας! Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό  4 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 9-3-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 16:10. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 21-7-12-13.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:50. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 3  και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-1-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 17:30. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 7-13-8-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 18:10. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 16-6-13-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 18:50. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-3-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 031 με ώρα έναρξης τις 19:30. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-11-8-9.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x