Ιπποδρομίες

Δίκαια σήμερα η Ν. Αφρική είναι η «βασίλισσα» του προγράμματος!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα 31 ιπποδρομιών παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 3/11/2018 το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει νωρίς το μεσημεράκι στις 12:25 και ολοκληρώνεται στις 21:10 το βράδυ ενώ όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες.

Χωρίς αμφιβολία ‘’η βασίλισσα της ημέρας’’ στο πρόγραμμα είναι η Ν. Αφρική! Έχει την μερίδα του λέοντος όσον αφορά τον αριθμό των ιπποδρομιών στο πρόγραμμα και παρ’ ότι σπάνιο για τις διαδρομές εκεί, έχει και τα πιο πλούσια χρηματικά έπαθλα της ημέρας για τους νικητές ίππους που σε κάποιες διαδρομές φτάνουν τις 30.000€ και τις 60.000€! Πολυπληθείς οι περισσότερες διαδρομές από το πρόγραμμα αυτό σήμερα, αναμένεται να δώσει και πολύ μεγάλες αποδόσεις!

Μπορεί να μην φτάνουν τα χρηματικά έπαθλα της Ν. Αφρικής βέβαια αλλά και η Γαλλία σήμερα έχει μια δυνατή παρουσία στο πρόγραμμα με ποιοτικές διαδρομές και με ένα χαρακτηριστικό! Στον έναν ιππόδρομο της στο πρόγραμμα μπορούμε να βρούμε κάποια αρκετά δυνατά φαβορί, στο άλλον ιππόδρομο της όμως, έχουμε να κάνουμε με πολύ ‘’ανοιχτές ιπποδρομίες’’ σε κάθε αποτέλεσμα!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό πρόγραμμα ενώ να επισημάνουμε ότι δεν έχουμε ιπποδρομίες από την Αγγλία σήμερα:

H Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 20 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των TURFFONTEIN & KENILWORTH με τον πρώτο ιππόδρομο να συγκεντρώνει και τα φώτα της ημέρας!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 11 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των TOULOUSE & AMIENS.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό πρόγραμμα και μάλιστα όλες θα αφορούν το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας).

Κωδικός ιπποδρομίας 014 με ώρα έναρξης τις 13:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 2-9-18-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 15:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 12-13-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις 16:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 9-3-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 17:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-1-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 21:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της TOULOUSE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 5-2-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 041 με ώρα έναρξης τις 21:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της AMIENS. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 14-1-2-5.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x