Ιπποδρομίες

Δύσκολο το… παζλ της Αγγλίας στις σημερινές ιπποδρομίες!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 26 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 20/9/2018 το πρόγραμμα στον ΟΠΑΠ ΑΕ όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα! Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 13:25 το μεσημέρι και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από μια που αφορά διαδρομή ανώμαλου εδάφους.

Περνάμε να δούμε το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο πρόγραμμα της ημέρας:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Διαδρομές πολυπληθείς, με πολύ δύσκολα προγνωστικά, αναμένεται για μια ακόμα ημέρα η χώρα αυτή να έχει πολύ μεγάλες αποδόσεις σε όσους κερδίσουν και κυρίως, στα πολύπλοκα στοιχήματα!

Η Γαλλία συμμετέχει με 9 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των FONTAINEBLEAU & STRASBOURG.  O πρώτος ιππόδρομος συγκεντρώνει και τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα της ημέρας για τους νικητές ίππους και ευνόητο είναι, και τις πιο ποιοτικές διαδρομές της ημέρας!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των PONTEFRACT & CHELMSFORD CITY. Εδώ σήμερα έχουμε ίσως και τα πιο δύσκολα προγνωστικά της ημέρας! Υπάρχουν διαδρομές που παίζονται δυνατά σχεδόν τα μισά άλογα που συμμετέχουν για την κατάκτηση της νίκης και πιστεύουμε πως αποκτούν αξία σήμερα ακόμα και τα απλά είδη στοιχήματος στην Αγγλία!

Πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό πρόγραμμα και αφορούν αποκλειστικά το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (Να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής) μιας και το συγκεκριμένο είδος στοιχήματος πιστεύουμε πως θα έχει ιδιαίτερα καλές αποδόσεις σήμερα:

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 15:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-1-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 17:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του PONTEFRACT. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-6-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 18:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας  και τον ιππόδρομο του FONTAINEBLEAU. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-2-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 20:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-6-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-4-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-11-8.

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 32η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Επιπλέον, από την συγκέντρωση της 14ης Σεπτεμβρίου όπου σημειώθηκε ΤΖΑΚΠΟΤ στο ΣΚΟΡ 6 μεταφέρονται 40.850 ευρώ και ΤΖΑΚΠΟΤ στο Σκορ 4 μεταφέρονται  7.900 ευρώ.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:30.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x