Ιπποδρομίες

Εάν ξεπεράσουμε τα… εμπόδια, θα πάρουμε καλά χρήματα σήμερα στις ιπποδρομίες!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 27 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 12/4/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. με τις ιπποδρομίες εμποδίων να έχουν την τιμητική τους! Μεγάλες ιπποδρομίες με πολύ υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους έχουμε στην Γαλλία και την Αγγλία που σήμερα δίκαια τραβάνε τα φώτα της ημέρας! Πάμε να δούμε αναλυτικά πως συμμετέχει η κάθε χώρα στο πρόγραμμα που ξεκινάει στις 13:10 και ολοκληρώνεται στις  22:15 βράδυ!

Η Νότιος Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Εδώ σήμερα έχουμε ‘’την γνωστή συνταγή’’ που λέει για πολυπληθείς διαδρομές και για αποδόσεις πολύ μεγάλες μιας και παίζονται αρκετά άλογα σε κάθε κούρσα για την κατάκτηση της νίκης!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 5 ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο της AUTEUIL όπου γίνεται εκεί ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ με διαδρομές εμποδίων! Πέντε πρωτοκλασάτες διαδρομές έχουμε σήμερα εδώ και με χρηματικά έπαθλα για τον νικητή ίππο που ξεκινούν από τα 23.000€ και τα 50.000€ και φτάνουν ακόμα και τις 100.000€! Έχουμε ξαναπεί πως τα υψηλά έπαθλα αποτελούν πάντα ένα ισχυρό κίνητρο για τον κύκλο του αλόγου και εμείς το ακολουθούμε αυτό!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 14 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των SOUTHWELL, CHELMSFORD CITY,  και AINTREE. Στα δυο πρώτα ιπποδρόμια έχουμε διαδρομές επίπεδες, όχι πολυπληθείς αναλογικά αλλά απουσιάζουν τα μεγάλα φαβορί και αυτό μάλλον δίνει προϋποθέσεις για μεγάλες αποδόσεις! Από τον τελευταίο ιππόδρομο (AINTREE) έχουμε μια διαδρομή εμποδίων με χρηματικό έπαθλο για τον νικητή τα 280.000€!

Περνάμε τώρα στις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 14:47 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της AUTEUIL. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε στην ιπποδρομία αυτή να κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-1-7-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της AUTEUIL. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε στην ιπποδρομία αυτή να κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-6-14.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 15:55 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του  SOUTHWELL. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε στην ιπποδρομία αυτή να κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό 2 και στην δεύτερη θέση πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 7-1-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 17:00 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του SOUTHWELL. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε στην ιπποδρομία αυτή να κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-13-11-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 17:25 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του  AINTREE. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε στην ιπποδρομία αυτή να κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό 8 και στην δεύτερη θέση πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 6-7-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 028 με ώρα έναρξης τις 18:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του SOUTHWELL. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε στην ιπποδρομία αυτή να κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-4-6-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε στην ιπποδρομία αυτή να κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό 2 και στην δεύτερη θέση πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 8-4-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε στην ιπποδρομία αυτή να κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό 6 και στην δεύτερη θέση πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-4-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε στην ιπποδρομία αυτή να κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-6-3.

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 13 Απριλίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 15η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, άνοιξε και σας περιμένει κάθε Παρασκευή από τις 16:00, σε έναν όμορφο χώρο με ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε κάθε συναρπαστική στιγμή των Ιπποδρομιών.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x