Γαλλία και Ν. Αφρική μας βάζουν δύσκολα ιπποδρομιακά παζλ αρχή της εβδομάδας!

Έναρξη της εβδομάδας ιπποδρομιακά με πρόγραμμα 27 διαδρομών όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει νωρίς το μεσημεράκι στις 12:20 και ολοκληρώνεται στις 21:10 το βράδυ. Σχεδόν όλες οι διαδρομές είναι πολυπληθείς ενώ χωρίζονται σε 25 ιπποδρομίες επίπεδες και 2 διαδρομές που αφορούν θαμνώδη εμπόδια.

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και όπως σχεδόν πάντα κάθε Δευτέρα, όλες από τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Πολυπληθείς διαδρομές, πολύ δύσκολα προγνωστικά, δεν βγαίνει εύκολα άκρη ούτε καν για τον νικητή ίππο της κάθε διαδρομής, πόσο μάλλον για τα πολύπλοκα στοιχήματα!

Η Γαλλία συμμετέχει επίσης με 10 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και από τα ιπποδρόμια των CAGNES-SUR-MER & PORNICHT. Ο πρώτος ιππόδρομος έχει διαδρομές με εμπόδια ενώ ο δεύτερος, έχει πρόγραμμα καρμπόν με αυτό της Ν. Αφρικής! Διαδρομές με 11 και με 16 άλογα και με πολύ δύσκολα προγνωστικά σε όλα τα επίπεδα!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Εδώ, ίσως μπορούμε σήμερα να βρούμε κάποια ισχυρά φαβορί, συγκριτικά τουλάχιστον με τα δύο προηγούμενα προγράμματα!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που μας αρέσουν κάπως παραπάνω για το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 15:25 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK και στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 2-6-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 16:25 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK και στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 9-7-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 17:30 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON και στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 11-2-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 20:00 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON και στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό:  4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-7-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 20:40 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του PORNICHET και στο πρόγραμμα της Γαλλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-6-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 21:10 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του PORNICHET και στο πρόγραμμα της Γαλλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 2-4-1.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr