Ιπποδρομίες

Η Γαλλία έχει το μεγάλο ενδιαφέρον στο πρόγραμμα με πολλές διαδρομές «ανοιχτές» σε προγνωστικά

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Καλή εβδομάδα! Με 29 διαδρομές παρουσιάζεται σήμερα Δευτέρα 12/3/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. παραμονή από την έναρξη του μεγαλύτερου ιπποδρομιακού φεστιβάλ στον κόσμο, με ιπποδρομίες εμποδίων στο CHELTENHAM στην Αγγλία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις χώρες και τα ιπποδρόμια που απαρτίζουν το σημερινό πρόγραμμα το οποίο ξεκινάει στις 13:00  το μεσημεράκι και τελειώνει στις 22:45 το βράδυ.

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Ολιγομελείς διαδρομές σήμερα έχουμε εδώ σε σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει η χώρα αυτή, ενώ σήμερα ξεχωρίζουν αισθητά και κάποια φαβορί, τουλάχιστον σε 4 διαδρομές του προγράμματος!

Το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος το καλύπτει η Γαλλία με 14 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των BORDEAUX LE BOUSCAT, COMPIEGNE, & TOULOUSE. Εδώ οι διαδρομές σήμερα ποικίλουν και είναι επίπεδες, με θαμνώδη εμπόδια, αλλά και διαδρομές τροτ με καροτσάκια. Η Γαλλία σήμερα έχει και τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλά για τους νικητές ίππους των διαδρομών και την ιδιοκτησίας τους ενώ οι κούρσες είναι σχεδόν μοιρασμένες με διαδρομές που έχουν φαβορί, αλλά και σε διαδρομές που το παιχνίδι απλώνεται σε πολλά άλογα!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει με 7 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και από τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Ολιγομελείς διαδρομές και εδώ (εκτός από δυο) με κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας ότι δεν υπάρχει μεγάλο φαβορί σχεδόν σε καμία ιπποδρομία!

Περνάμε στα προγνωστικά μας για το σημερινό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 15:55 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του FAIRVIEW στην Νότιο Αφρική. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να είναι νικητής της ιπποδρομίας ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-9-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 16:55 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο της COMPIEGNE στην Γαλλία. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό  6 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 1-2-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 17:40 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο της  TOULOUSE στην Γαλλία. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό  7 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 5-6-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 19:10 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο της TOULOUSE στην Γαλλία. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να είναι νικητής της ιπποδρομίας ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-3-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY στην  Αγγλία. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό  5 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 4-2-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 22:45 βρισκόμαστε πάντα στον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY στην  Αγγλία. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό 4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 6-7-3.

Προς ενημέρωση του φίλιππου κοινού να πούμε πως για την Παρασκευή 16/3/18 συμπληρώθηκε ένα πρόγραμμα 6 διαδρομών για τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x