Ιπποδρομίες

Ιπποδρομιακή γιορτή σήμερα στις Ελληνικές ιπποδρομίες με το τριπλό τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 27 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 9/11/18 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα.

Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 13:00 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ με όλες τις διαδρομές του να είναι επίπεδες εκτός από δυο, που αφορούν ιπποδρομίες με εμπόδια.

Όπως κάθε Παρασκευή αλλά σήμερα για έναν πολύ σοβαρό λόγο-παραπάνω- όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο! Στην τελευταία Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση, είχαμε ένα ρεκόρ που είχε κάποια χρόνια να συμβεί! Ποιο ήταν αυτό? Αυτό είναι το τρίτο –συνεχόμενο σερί-τζακ-ποτ που σημείωσε το πολύ δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 6 νικητές ίππους σε ισάριθμες διαδοχικές διαδρομές)

Ήδη στον «κουμπαρά» του παιχνιδιού αυτού βρίσκονται 78.800€ και μαζί με το παιχνίδι που αναμένεται να γίνει σήμερα Παρασκευή 9/11/18 στις Ελληνικές ιπποδρομίες, αναμένεται να μοιράσει στους νικητές παίκτες τουλάχιστον τις 130.000€ εάν βέβαια βρεθούν αυτοί! Ένα ποσό άκρως δελεαστικό για τους λάτρεις των ιπποδρομιών και αναμένεται σήμερα να γεμίσουν τα πρακτορεία που διαθέτουν ιπποδρομιακό στοίχημα αλλά και οι κερκίδες στο Μαρκόπουλο!

Στις 17:00 ξεκινάει το Ελληνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 7 ιπποδρομίες πολύ αμφίρροπες! Η ημέρα θα ανοίξει με την κλασική ιπποδρομία του Κυπέλλου Ιπποπαραγωγών ενώ αμέσως μετά, θα ξεκινήσει η διεξαγωγή του ΣΚΟΡ 6! Διαδρομές όπως η τρίτη και η τέταρτη ιπποδρομία του προγράμματος αναμένεται να ανακατέψουν δυνατά την... τράπουλα αφού και πολυπληθείς είναι, και πολλά άλογα μπορούν να κερδίσουν εδώ, ανάλογα με τις συνθήκες διαδρομής!

Στα μεγάλα φαβορί του κοινού θα είναι ο ίππος ΜΕΝΤΩΡ στην πρώτη ιπποδρομία, οι Στάβλοι Κουήνς Γουέι με 2 άλογα στην δεύτερη ιπποδρομία, και πολύ πιθανόν ο τρομερά φορμαρισμένος ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ στην πέμπτη ιπποδρομία του προγράμματος!

Το πρόγραμμα της ημέρας συμπληρώνει η Ν. Αφρική με 10 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των FAIRVIEW & GREYVILLE, η Γαλλία με 6 ιπποδρομίες με υψηλά χρηματικά έπαθλα από τα ιπποδρόμια των SAINT-CLOUD & COMPIEGNE και η Αγγλία με 4 ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο του NEWCASTLE.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που αφορούν αποκλειστικά το Ελληνικό πρόγραμμα και το Μαρκόπουλο, όπως κάθε Παρασκευή που έχουμε Ελληνικές ιπποδρομίες:

1η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΣΥΝΘΕΤΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τους νικητές ίππους σε δυο διαδοχικές διαδρομές). Στοιχηματίζουμε λοιπόν στην ιπποδρομία αυτή να κερδίσει ο ίππος ΜΕΝΤΩΡ (3) και στην δεύτερη ιπποδρομία να κερδίσει ένας εκ των ίππων ΓΟΥΪΝΤΥ ΣΤΟΡΜ (2) ή ΚΟΥΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (4).

4η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 18:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της διαδρομής αυτής, χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι ο ίππος ΜΠΟΜΠΙΟ (3) και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ (5) ή ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ (4) ή ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ (10).

6η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 19:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι ο ίππος ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ (3) και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ (6) ή ΜΕΪ ΣΚΑΪ (2) ή ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ (1).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x