Ιπποδρομίες

Και οι τρεις χώρες πληρώνουν καλά σήμερα Σάββατο στις ιπποδρομίες!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το πρόγραμμα του Σαββάτου 10/11/18 όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 12:50 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 21:30 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από δυο που αφορούν ιπποδρομίες με θαμνώδη εμπόδια.

Η Γαλλία με 13 ιπποδρομίες, κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος! Τα ιπποδρόμια που θα δούμε εδώ είναι αυτά των TOULOUSE, STRASBOURG & AMIENS. Πολυπληθείς διαδρομές οι περισσότερες εδώ ενώ στον πρώτο ιππόδρομο έχουμε τις πιο ποιοτικές ιπποδρομίες της ημέρας με χρηματικά έπαθλα της τάξης των 60.000€ και 80.000€ για τους νικητές ίππους!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Πολυπληθείς και εδώ όλες οι διαδρομές, ενώ μάλλον έχουμε να κάνουμε και με το δυσκολότερο πρόγραμμα της ημέρας εδώ καθώς παίζονται πολλά άλογα για την κατάκτηση της νίκης σε κάθε κούρσα!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Σήμερα εδώ θα δούμε κάποιες διαδρομές με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους, ενώ στις μισές διαδρομές θα δούμε μεγάλα φαβορί, ενώ στις άλλες μισές τα δούμε να παίζονται αρκετά άλογα για την κατάκτηση της νίκης!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 014 με ώρα έναρξης τις 14:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο αυτής της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας ένας εκ των ίππων με αριθμό: 10-3-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:35 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της TOULOUSE. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-5-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 16:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-6-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 17:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της TOULOUSE. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-4-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 20:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-7-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-3-2.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x