Μεγάλη γιορτή σήμερα, μεγάλο και το πρόγραμμα, μεγάλα αναμένονται και τα κέρδη για τους παίκτες!

Mε 30 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 6/12/18 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει αρκετά νωρίς –στις 12:10 το μεσημεράκι-και ολοκληρώνεται στις 22:30 το βράδυ. Σχεδόν όλες οι διαδρομές είναι πολυπληθείς ενώ χωρίζονται σε 20 ιπποδρομίες επίπεδες, 5 ιπποδρομίες με εμπόδια, και 5 ιπποδρομίες που αφορούν το τροτ.

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 15 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των PAU, LYON LA SOIE & VINCENNES. Aρκετά πλούσια τα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους σε πολλές ιπποδρομίες σήμερα στο πρόγραμμα της Γαλλίας με ιπποδρομίες εμποδίων, ιπποδρομίες επίπεδες και ιπποδρομίες με απλό τροτ βηματισμό και τροτ με καροτσάκια.

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Πολυπληθείς διαδρομές, πολύ δύσκολα τα προγνωστικά, δεν είναι είδηση να πούμε πως για μια ακόμα ημέρα η χώρα αυτή πολύ πιθανό να δώσει και τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Εδώ σήμερα μπορούμε να διακρίνουμε κάποια ιδιαίτερα δυνατά φαβορί που για τους λάτρεις των Αγγλικών ιπποδρομιών μπορούν και να αποτελέσουν κάποιου είδους ‘’βάσεις’’ στο παιχνίδι τους!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω για το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής αυτής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 8-3-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 16:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 6-7-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 030 με ώρα έναρξης τις 19:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της LYON LA SOIE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-7-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής τον ίππο με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-2-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-3-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 22:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-2-5.

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

IΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΣΤΙΣ 17.00

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής, η 43η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 17.00 και περιλαμβάνει εφτά ιπποδρομίες.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr