Ιπποδρομίες

Όποια χώρα και εάν διαλέξεις, θα πληρωθείς καλά εάν πας ταμείο σήμερα Δευτέρα στις ιπποδρομίες!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Καλή εβδομάδα! Με 29 ιπποδρομίες μας υποδέχεται η νέα εβδομάδα του Νοέμβρη όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. με το πρόγραμμα να ξεκινάει στις 12:20 το μεσημεράκι και να ολοκληρώνεται στις 20:55 το βράδυ. Οι 24 ιπποδρομίες είναι επίπεδες και οι 5 διαδρομές αφορούν ιπποδρομίες τροτ αμαξιδίων.

Πολύ δύσκολο όσον αφορά τα προγνωστικά όλο το πρόγραμμα και με πολυπληθείς διαδρομές! Η Γαλλία κατέχει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος με 12 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των MAR. P. VIVAUX & LE CROISE-LAROCHE.  Όπως σχεδόν κάθε ημέρα στην χώρα αυτή θα δούμε τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους ενώ θα δούμε και διαδρομές με τροτ αμαξίδια, για τους λάτρεις του είδους!

Έναν ιππόδρομο θα δούμε από το πρόγραμμα της Αγγλίας με 8 ιπποδρομίες και αυτός είναι αυτός του SOUTHWELL. Eδώ έχουμε μάλλον και το δυσκολότερο κομμάτι του προγράμματος όσον αφορά τα προγνωστικά αφού όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, παίζονται πολλά άλογα για την νίκη σχεδόν σε κάθε ιπποδρομία!

Έναν ιππόδρομο έχουμε και από το πρόγραμμα της Ν. Αφρικής, αυτόν του FLAMINGO PARK όπως σχεδόν κάθε Δευτέρα και με 9 ιπποδρομίες! Μοιάζει αρκετά με το πρόγραμμα της Αγγλίας το πρόγραμμα αυτό σήμερα, δηλαδή πολυπληθείς διαδρομές και με δύσκολα προγνωστικά με την διαφορά πως σε δυο ιπποδρομίες σήμερα εδώ, μπορεί να πει κάποιος πως υπάρχει το μεγάλο φαβορί!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 15:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής αυτής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 3-1-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του SOUTHWELL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ  (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-6-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 17:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του SOUTHWELL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-2-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 20:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του MAR. P. VIVAUX. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 20:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του MAR. P. VIVAUX. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 7-1-5.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x