Ιπποδρομίες

Όποιος στοιχηματίσει σωστά στο Ελληνικό πρόγραμμα σήμερα, θα κάνει… καλά Χριστούγεννα!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 14/12/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 12:15 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες ενώ χαρακτηρίζονται και πολυπληθείς στο μεγαλύτερο ποσοστό τους!

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα, θα εστιάσουμε αποκλειστικά το ενδιαφέρον μας στις Ελληνικές ιπποδρομίες! Εδώ σήμερα έχουμε να κάνουμε με ένα πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών και με ώρα έναρξης τις 16:05 με ‘’την συμμετοχή’’ δυο Γαλλικών ιπποδρομιών και πέντε αμιγώς Ελληνικών διαδρομών!

Μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που αναμένεται να δώσει στους παίκτες που θα στοιχηματίσουν σωστά, πολύ μεγάλες αποδόσεις! Τόσο οι Γαλλικές κούρσες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα όσο και οι αμιγώς Ελληνικές, συνθέτουν ένα εξαιρετικό αλλά και συγχρόνως πολύ δύσκολο ιπποδρομιακό σκηνικό αφού απουσιάζουν από όλες τις ιπποδρομίες τα ξεκάθαρα φαβορί! Προσωπική μας εκτίμηση ότι σήμερα μπορεί να δούμε την λέξη ‘’τζακ-ποτ’’ πάνω από μια φορές στο πρόγραμμα μιας και οι πολυπληθείς διαδρομές κάνουν πολύ δύσκολα, κυρίως τα πολύπλοκα στοιχήματα!

Τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσει το δημοφιλέστατο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 6 νικητές ίππους σε ισάριθμες διαδρομές). Εάν την περασμένη εβδομάδα το παιχνίδι αυτό έδωσε απόδοση τις 6.500,00€ στο ένα ευρώ κόστος με άλογα όχι και τόσο αουτσάιντερ, καταλαβαίνετε τι προσδοκίες υπάρχουν σήμερα για το παιχνίδι αυτό!

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα να αναφέρουμε ότι η Ν. Αφρική συμμετέχει με 11 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των FAIRVIEW & GREYVILLE. Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της DEAUVILLE.  Tέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 4 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό πρόγραμμα και αφορούν αποκλειστικά –όπως κάθε Παρασκευή-τις Ελληνικές ιπποδρομίες και τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο:

3η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ο ένας ίππος της πρώτης δυάδας να είναι οπωσδήποτε ο ίππος ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ (7) και ο άλλος ίππος να είναι ένας εκ των ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ (2) ή ΠΕΡΛΠΛ ΧΑΡΤ (8) ή ΦΛΑΪΝΓΚ ΕΡΜΗΣ (5).

4η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε ο ένας ίππος της πρώτης δυάδας να είναι οπωσδήποτε ο ίππος ΝΕΪΣΑΝ (8) και ο άλλος ίππος να είναι ένας εκ των ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ (3) ή ΕΝΣΑΪΝ (5) ή ΜΑΚΚΑΑΡ (6).

6η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 18:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε ο ένας ίππος της πρώτης δυάδας να είναι οπωσδήποτε ο ίππος ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ (2) και ο άλλος ίππος να είναι ένας εκ των ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ (4) ή ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ (5) ή ΚΑΪΝΤ ΟΦ ΜΠΙΟΥΤΥ (10).

inner

 Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 15:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:00.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:00 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x