Ιπποδρομίες

Περισσότερα από 60.000 ευρώ στο ΤΖΑΚΠΟΤ του ΣΚΟΡ 6 στις Ελληνικές ιπποδρομίες σήμερα Σάββατο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Από τις 12 το μεσημέρι θα έχει ξεκινήσει μια γιορτή στο Μαρκόπουλο για μικρά αλλά και…  για μεγάλα παιδιά!

Επτά ιπποδρομίες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο. Οι ιπποδρομίες θα ξεκινήσουν στις 14:00 και αναμένεται να προσφέρουν στο φίλιππο κοινό αμφίρροπες αναμετρήσεις και εντυπωσιακές αφίξεις. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο δεύτερο συνεχόμενο ΤΖΑΚΠΟΤ στο Σκορ 6 που θα μοιράσει περισσότερα από 60.000 ευρώ σε όσους βρουν τους νικητές σε έξι ιπποδρομίες.

Η ιπποδρομία που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων είναι η 7η και τελευταία ιπποδρομία του προγράμματος η οποία θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.800 μ. Οι ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ, ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ, ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ, ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ, ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ και ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την νίκη προσφέροντας μας παράλληλα μια δυνατή αναμέτρηση.

Στην 1η ιπποδρομία θα κάνουν ντεμπούτο οι 3ετείς φοράδες ΓΚΕΪΖΙΝ και ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ, οι οποίες θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 1.200 μ.

Στην 2η ιπποδρομία θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη οκτώ καθαρόαιμοι 4ετείς ίπποι στην σπριντ απόσταση των 1.000 μ. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η 5η ιπποδρομία στην οποία επτά καθαρόαιμοι ίπποι θα αναμετρηθούν στην απόσταση των 1.575 μ.

Οι «έμπειροι» ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ, ΑΤΤΙΛΑΣ, ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ και οι προερχόμενοι από νίκη ΤΑΡΑΓΚΟΝ και ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ θα διαγωνιστούν στην 6η ιπποδρομία και στην απόσταση των 1.400μ. και αναμένεται να προσφέρουν μια θεαματική άφιξη!

Οι Ιπποδρομίες το Σάββατο στις 21 Απριλίου θα έχουν δράση, υψηλές ταχύτητες αλλά και διασκέδαση για όλη την οικογένεια!

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο από τις 12:00 το μεσημέρι για να απολαύσουν, δωρεάν, μια σειρά δραστηριοτήτων όπως :


  • Βόλτες με Άμαξα

  • Ιππασία με Άλογα και Πόνυ

  • Φουσκωτά Παιχνίδια

  • Μουσική – καντίνες

  • … και ένα τεράστιο χαρταετό με σχήμα Άλογο!!!


Στη διάθεση όλων των επισκεπτών δωρεάν πάρκινγκ 4.000 θέσεων για όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν από το Σταθμό Μετρό Κορωπίου από τις 12:00 έως 18:00, κάθε 40 λεπτά.

Αφού θα έχουν περάσει εξαιρετικά οι μικροί μας φίλοι ( και ίσως όχι μόνο…) για 2 ώρες στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, στις 2 το μεσημεράκι ξεκινάει η γιορτή των μεγάλων πια και η χαρά του κάθε παίκτη των Ελληνικών ιπποδρομιών!

Κύριο χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης είναι η απουσία σήμερα του λεγόμενου ‘’άχαστου ίππου’’, όσο μπορεί να ισχύει βέβαια ένας τέτοιος χαρακτηρισμός στο στοίχημα!

Πρώτα από όλα, αυτό δυσκολεύει αρκετά τις επιλογές για το ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6! Ή θα πρέπει να ρισκάρει κάποιος να πάει με λιτές επιλογές αλλά να κινδυνεύει από νωρίς να μείνει εκτός ΣΚΟΡ, ή θα πρέπει να φτιάξει ένα ΣΚΟΡ 6 με αρκετές επιλογές –άρα και ακριβό σε κόστος-που και πάλι όμως έτσι αμφίρροπο όπως είναι το πρόγραμμα, δεν του εξασφαλίζει ότι θα καταφέρει ‘’να αποφύγει’’ ένα μεγάλο αουτσάιντερ το οποίο δεν το έχει επιλέξει! Αυτή ακριβώς είναι και η άγρια ομορφιά του σημερινού προγράμματος!

Αρκετές και οι εναλλαγές στις αποστάσεις σήμερα, πολλά άλογα έχουν πάει δυνατά στις προπονήσεις, ενώ αρκετά άλογα δοκιμάζονται για πρώτη φορά στην απόσταση που τρέχουν σήμερα!

Ας περάσουμε τώρα στις προτάσεις μας που όπως κάθε ημέρα που έχει Ελληνικές ιπποδρομίες, αφορούν αποκλειστικά αυτές  και τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο!

1η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 14:00   και επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομία να είναι ο ίππος ΕΛΛΕΡ ΜΠΡΟΥΚ(2) και πίσω της να τερματίσει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(4) ή ΣΑΦΦΑΧ(6).

2η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 14:30 και επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι το ένα άλογο της πρώτης δυάδας θα είναι ο ΧΑΜΛΥΝ ΛΑΝΤ(5) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(2) ή ΖΕΜΠΥ ΣΙΖ(4) ή ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ(1).

3η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 15:00 και επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι το ένα άλογο της πρώτης δυάδας θα είναι η ΜΕΪ ΣΚΑΪ(1)  και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(3)  ή ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(4) ή ΣΑΟΥΘ ΣΗ ΜΠΕΛ(5).

4η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 15:30 και επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομία να είναι ο ίππος ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ(5) και πίσω της να τερματίσει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(2) ή ΑΡΥΕ(7).

5η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 16:00 και επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι το ένα άλογο της πρώτης δυάδας θα είναι ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΚΟΥΪΝΤΕΟ(2) ή ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(4).

6η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 16:30 και επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΤΡΙΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 3 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι το ένα άλογο που θα κερδίσει εδώ θα είναι ο ΑΤΤΙΛΑΣ(2) στην δεύτερη θέση να τερματίσει ο ίππος ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(4) και στην τρίτη θέση να τερματίσει ο ίππος ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(1).

7η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00 και επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι το ένα άλογο της πρώτης δυάδας θα είναι ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(7) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ(4) ή ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(5) ή ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(3)

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x