Ιπποδρομίες

Πολύ δυνατό πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο και η λέξη τζακ-ποτ μπορεί να παίξει αρκετά!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 7/12/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα! Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 12:40 νωρίς το μεσημέρι και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός έξι ιπποδρομίες που αφορούν διαδρομές με εμπόδια!

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα, θα ρίξουμε όλο το ενδιαφέρον μας στις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο! Το πρόγραμμα εδώ σήμερα περιλαμβάνει 7 ιπποδρομίες πολύ αμφίρροπες αφού στην κυριολεξία πολύ δύσκολα μπορούμε να ξεχωρίσουμε σε κάποια ιπποδρομία το λεγόμενο ‘’άχαστο άλογο’’ της ημέρας! Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 17:00 το απόγευμα, έχουμε αρκετές εναλλαγές στις αποστάσεις ενώ από τα χαρακτηριστικά της ημέρας είναι ότι πολλά άλογα που διαγωνίζονται σήμερα, έχουν κάνει εξαιρετικές δοκιμές στις προπονήσεις!

Εάν πούμε ότι έστω και με ρίσκο θα πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποια άλογα σήμερα που θα μπούνε στο πρώτο «ράφι» των παικτών και πάντα κατά την προσωπική μας εκτίμηση αυτά θα είναι ο ΑΤΡΕΓΙΟΥ (6η ιπποδρομία), ο ΜΠΟΜΠΙΟ (1η ιπποδρομία) με βασικό του αντίπαλο τον ΘΕΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ και την ΜΕΪ ΣΚΑΪ (3η ιπποδρομία) με βασική της αντίπαλο την ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας συμπληρώνουν η Ν. Αφρική με 10 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των FAIRVIEW & GREYVILLE, η Γαλλία με 6 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της CAGNES-SUR-MER με διαδρομές εμποδίων με πλούσια χρηματικά έπαθλα και η Αγγλία με 5 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που όπως κάθε Παρασκευή αφορούν αποκλειστικά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο οπότε και  δεν θα επαναλαμβάνουμε σε κάθε πρόταση σε ποιον ιππόδρομο αναφερόμαστε:

1η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι οπωσδήποτε ο ίππος ΜΠΟΜΠΙΟ (1) και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ (2) ή ΠΑΜΠΛΟ (5).

2η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι οπωσδήποτε ο ίππος ΤΑΡΑΓΚΟΝ (6) και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΝΑΣΜΙ (2) ή ΚΡΟΥΣΕΪΤΙΝΓΚ (5) ή ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ (1).

4η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 18:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ (2) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ (4) ή ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ (5) ή ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ (6).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x