Ιπποδρομίες

Προσοχή στα αουτσάιντερ της Αγγλίας σήμερα!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 30 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Τρίτη 24/4/18 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα! Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε στις 12:55 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 21:40 το βράδυ. Όλες οι ιπποδρομίες είναι επίπεδες εκτός από τρεις διαδρομές που αφορούν κούρσες με εμπόδια!

Πάμε να δούμε πως συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι αφού σας ενημερώσουμε πως για την Παρασκευή 27/4/18 συμπληρώθηκε ένα εξαιρετικό Ελληνικό πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών το οποίο αναμένεται για μια ακόμα φορά να δώσει εντυπωσιακό θέαμα και μεγάλες αποδόσεις!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει σήμερα στο ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους μιλάμε σήμερα για πολυπληθείς διαδρομές ενώ μακράν πια η χώρα αυτή και αποδεδειγμένα, δίνει τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Η Γαλλία σήμερα συμμετέχει με 10 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και από τα ιπποδρόμια των FONTAINEBLEAU & PARISLONGCHAMP. Στον πρώτο ιππόδρομο έχουμε κούρσες εμποδίων με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους ενώ πρωτοκλασάτες διαδρομές έχουμε και από τον δεύτερο ιππόδρομο! Γενικότερα σήμερα η Γαλλία έχει τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα με διαφορά από τις υπόλοιπες χώρες!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 11 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των YARMOUTH & BRIGHTON. Καιρό είχαμε να δούμε τον πρώτο ιππόδρομο, ο οποίος είναι από τα ιπποδρόμια με τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όταν υπάρχει στο πρόγραμμα! Δύσκολα επιβεβαιώνει τα φαβορί του και σαφώς οι αποδόσεις που δίνει είναι μεγάλες! Στον δεύτερο ιππόδρομο σήμερα υπάρχουν κάποια δυνατά φαβορί που μπορεί να αποτελέσουν ‘’στήριγμα’’ για τον παίκτη!

Περνάμε τώρα στις στοιχηματικές μας προτάσεις για σήμερα:

Kωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 13:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του FONTAINEBLEAU σε μια διαδρομή με εμπόδια. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας 1 να είναι ο ίππος με τον αριθμό και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-3-5.

Kωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 14:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της N.Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL . Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 3 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-6.

Kωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της N.Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL . Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 2 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-3-4.

Kωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 16:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του LONGCHAMP. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (Να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 4-8-11.

Kωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 16:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του LONGCHAMP. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (Να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1-4-2-7

Kωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 17:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της N.Aφρικής και τον ιππόδρομο της  VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (Να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 3-10-1-4.

Kωδικός ιπποδρομίας 030 με ώρα έναρξης τις 18:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του YARMOUTH . Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 1 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-7-8.

Kωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 18:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του YARMOUTH . Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 1 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-2-5.

Kωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 19:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του BRIGHTON . Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (Να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 5-1-3.

Kωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 20:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του BRIGHTON . Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (Να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 5-3-1-6.

Kωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 21:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του BRIGHTON . Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (Να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 2-14-8-10.

Kωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 21:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του BRIGHTON . Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (Να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 5-4-2-6.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x