Ιπποδρομίες

Στις κούρσες εμποδίων της AUTEUIL στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον μας!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 26 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Τετάρτη 18/4/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. με ώρα έναρξης τις 13:25 και με την τελευταία ιπποδρομία να διεξάγεται στις 22:15 το βράδυ.

Οι χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι η Κύπρος, η Ν. Αφρική, η Γαλλία και η Αγγλία. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από 4 ιπποδρομίες που αφορούν ιπποδρομίες με εμπόδια! Ας περάσουμε να δούμε αναλυτικά την κάθε χώρα που συμμετέχει στο σημερινό πρόγραμμα:

Η Κύπρος συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο της Λευκωσίας. Όπως πάντα η Κύπρος αποτελεί ένα δύσκολο πεδίο ιπποδρομιών σε επίπεδο προγνωστικών μιας και εναλλάσσονται πολύ εύκολα τα φαβορί με τα αουτσάιντερ άλογα και βλέπουμε πολύ συχνά το φαινόμενο εναλλαγών από μικρές αποδόσεις, έως και τζακ-ποτ!

Η Ν.Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του GREYVILLE. Μην μπερδευτείτε κάποιοι εάν έχετε δει σε κάποια προγράμματα ότι οι διαδρομές είναι από τον ιππόδρομο του SCOTTSVILLE, αυτό άλλαξε από την Τρίτη το απόγευμα! Διαδρομές πολυπληθείς κατά κύριο λόγο και με πολλά άλογα να παίζονται για την κατάκτηση της νίκης σε αρκετές ιπποδρομίες! Η χώρα αυτή σχεδόν καθημερινά μας δίνει πολύ μεγάλες αποδόσεις και γενικότερα μετά τις Ελληνικές ιπποδρομίες, έχει γίνει ‘’η αγαπημένη χώρα’’ των φιλίππων παικτών!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 5 ιπποδρομίες, μια από τον ιππόδρομο του CHOLET και τέσσερις από τον ιππόδρομο της AUTEUIL. Εδώ στον δεύτερο ιππόδρομο έχουμε πρωτοκλασάτες διαδρομές εμποδίων με χρηματικά έπαθλα για τον νικητή ίππο που ξεκινάνε από τις 45.000€ και φτάνουν ακόμα και τις 100.000€.

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει με 6 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα από τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK με τις περισσότερες διαδρομές να είναι πολυπληθείς και να μην ξεχωρίζουν τα πολύ μεγάλα φαβορί και να αποκτά μεγάλη αξία το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής).

Περνάμε στις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα:

Κωδικός ιπποδρομίας 013 με ώρα έναρξης τις 14:25 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και στον ιππόδρομο του  GREYVILLE επιλέγοντας είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-14-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 16:00 βρισκόμαστε στην Κύπρο και τον ιππόδρομο της Λευκωσίας, επιλέγοντας είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα από τα 2 πρώτα άλογα να είναι οπωσδήποτε ο ίππος με τον αριθμό: 10 ενώ το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό : 9-4-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 16:10 βρισκόμαστε στην Ν.Αφρική και τον ιππόδρομο του GREYVILLE, επιλέγοντας είδος στοιχήματος το  ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το άλογο που θα κερδίσει την ιπποδρομία να είναι ο αριθμός : 3 και το δεύτερο άλογο στην άφιξη να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 16:30 βρισκόμαστε στην Kύπρο και τον ιππόδρομο της ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, επιλέγοντας είδος στοιχήματος το  ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το άλογο που θα κερδίσει την ιπποδρομία να είναι ο αριθμός :  2 και το δεύτερο άλογο στην άφιξη να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-3-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 17:40 βρισκόμαστε στην Γαλλία και στον ιππόδρομο της AUTEUIL επιλέγοντας είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 18:10 βρισκόμαστε στην Γαλλία και στον ιππόδρομο της AUTEUIL επιλέγοντας είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το άλογο που θα κερδίσει την ιπποδρομία να είναι ο αριθμός : 6 και το δεύτερο άλογο στην άφιξη να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-3-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 030 με ώρα έναρξης τις 19:15 βρισκόμαστε στην Γαλλία και στον ιππόδρομο της AUTEUIL επιλέγοντας είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το άλογο που θα κερδίσει την ιπποδρομία να είναι ο αριθμός :  2 και το δεύτερο άλογο στην άφιξη να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-1-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του KEMPTON PARK επιλέγοντας είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-1-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του KEMPTON PARK επιλέγοντας είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-1-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του KEMPTON PARK επιλέγοντας είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 12-5-3.

Σε ενημέρωση των φιλίππων :

Η Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση αυτή την εβδομάδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/4/2018 στο Μαρκόπουλο με το ενδιαφέρον στο στοίχημα να είναι τεράστιο αφού έχει σημειωθεί δεύτερο συνεχόμενο τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 και αναμένεται οι νικητές παίκτες σε αυτό το στοίχημα να μοιραστούν τουλάχιστον 65 με 70 χιλιάδες ευρώ!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x