Ιπποδρομίες

Στο καλύτερο Ελληνικό πρόγραμμα του Α’ Τριμήνου, παραμονεύουν πολλά τζακ-ποτ σήμερα!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Σήμερα, έχουμε μακράν το καλύτερο Ελληνικό πρόγραμμα της χρονιάς (μέχρι τώρα εννοείται) τόσο όσον αφορά τον βαθμό δυσκολίας των προγνωστικών, όσο και στην προσμονή για θέαμα! Έχουμε την αίσθηση πως θα δούμε αρκετές αφίξεις να κρίνονται στην λεπτομέρεια σήμερα! Πιστεύουμε επίσης πως πάνω από μια φορά σήμερα θα δούμε τζακ-ποτ σε πολύπλοκα στοιχήματα τουλάχιστον!

Πολλά άλογα κάνουν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο, πολλές οι εναλλαγές των αποστάσεων, αρκετά άλογα επιστρέφουν από μεγάλο ρεπό, ενώ το μισό πρόγραμμα απαρτίζεται από διαδρομές εννιά και δέκα ίππων, εκτός βέβαια απροόπτου! Κανένα άλογο δεν έχει σήμερα (κατά την προσωπική μας άποψη πάντα…) τα χαρακτηριστικά του λεγόμενου ‘’άχαστου ίππου της ημέρας’’ και θα το πούμε και πάλι και αβίαστα, το θεωρούμε μακράν το καλύτερο πρόγραμμα του τριμήνου που μας αποχαιρετά στο Μαρκόπουλο!

Τρίτη και Πέμπτη ιπποδρομία περιμένουμε να δώσουν σήμερα –ίσως-και τις μεγαλύτερες αποδόσεις του προγράμματος! Και στις δυο ιπποδρομίες αυτές βλέπουμε κάποια αουτσάιντερ άλογα που πληρώνουν καλά, εάν βέβαια μας δικαιώσουν! Δεν χρειάζεται να πούμε πως όποιος πάει γενικότερα καλά στο σημερινό πρόγραμμα, δεν χρειάζεται να περιμένει και το πρόγραμμα της Μ.Τετάρτης αλλά… φεύγει από σήμερα για το Πάσχα!

Στα χάϊ λάϊτς της ημέρας σημειώνουμε την  «κόντρα» των δύο πρώτων αλόγων που διαγωνίστηκαν ποτέ στην Ελλάδα υπό το καθεστώς ιδιοκτησίας του syndication, του ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ και του ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ, αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των φιλίππων.

Την πρώτη συμμετοχή τους σε ιπποδρομίες πραγματοποιούν την Παρασκευή οι ΓΚΟΛΝΤΕΝ, ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ, ΤΑΝΤΑΡΑΚ, ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ και ΧΑΜΛΥΝ ΛΑΝΤ, καθώς και η 4ετής φοράδα ΤΟΥΤΙ ΦΡΟΥΤΙ η οποία έχει ήδη σημειώσει μία νίκη σε αμμώδης πίστες της Μεγάλης Βρετανίας.

Πέραν των 8 ιπποδρομιών από το Μαρκόπουλο σήμερα, (ώρα έναρξης τις 17:00) το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. περιλαμβάνει ακόμα 22 ιπποδρομίες που χωρίζονται ως εξής:

Δέκα ιπποδρομίες από την Ν. Αφρική και τα ιπποδρόμια των FAIRVIEW & GREYVILLE, έντεκα ιπποδρομίες από την Γαλλία και τα ιπποδρόμια των BORDEAUX LE BOUSCAT, FONTAINEBLEAU, και TOULOUSE και μια ιπποδρομία από την Αγγλία και τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK με χρηματικό έπαθλο για τον νικητή ίππο της διαδρομής τα 171.000€!

Όπως κάθε Παρασκευή, οι προτάσεις μας οι στοιχηματικές θα αφορούν αποκλειστικά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο!

1η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της άφιξης να είναι στάνταρ ο ίππος ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ(5) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΑΖ(3) ή ΜΠΟΥΡΟΥ(4).

2η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της άφιξης να είναι στάνταρ ο ίππος ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ(4) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜ(5) ή ΝΕΪΣΑΝ(2).

3η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 18:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της άφιξης να είναι στάνταρ ο ίππος ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(2) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(4) ή ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1) ή ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(8).

4η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 18:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της άφιξης να είναι στάνταρ ο ίππος ΒΕΡΤΙΚΑΛ(1) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΤΑΡΑΓΚΟΝ(3) ή ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ(6) ή ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΛ ΕΝΤ(7).

5η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 19:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της άφιξης να είναι στάνταρ ο ίππος ΖΗΤΗΣ(4) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(3) ή ΚΡΙΕΪΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(6) ή ΠΕΙΡΑΙΣ(2).

6η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 19:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(2) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(8) ή ΦΑΟΥΣΤΟ(3).

7η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 20:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο ΚΟΥΪΝΤΕΟ(3) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(5) ή ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1) ή ΕΝΣΑΪΝ(2).

8η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 20:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της άφιξης να είναι στάνταρ ο ίππος ΤΟΥΤΙ ΦΡΟΥΤΙ(10) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(1) ή ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΓΝΤΣ(2) ή ΣΑΟΥΘ ΣΗ ΜΠΕΛ(7)

Προς ενημέρωση των φιλίππων που θέλουν να επισκεφτούν τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, σας περιμένει κάθε Παρασκευή από τις 16:00, σε έναν όμορφο χώρο με ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε κάθε συναρπαστική στιγμή των Ιπποδρομιών. Επιπλέον, από τις 19:00 έως τις 21:00 υπάρχει η προσφορά 1+1 στο ποτήρι κρασί.

Ενημερώνουμε το φίλιππο κοινό ότι η επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x