Ιπποδρομίες

Το Μαρκόπουλο μας υποδέχεται με τζακ ποτ που αναμένεται να φτάσουν τα 100.000€!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 6 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το Ελληνικό ιπποδρομιακό πρόγραμμα σήμερα στο Μαρκόπουλο το οποίο ξεκινάει στις 17:00 και ολοκληρώνεται στις 19:30 το απογευματάκι.  Ιπποδρομιακή γιορτή σήμερα στο Μαρκόπουλο για πολλούς λόγους τους οποίους πάμε να τους δούμε:

Τεράστιο το ενδιαφέρον για τους παίκτες λόγω των τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 (να βρούμε σωστά τους 6 νικητές ίππους διαδοχικών διαδρομών) με ''την κάβα του'' να ανοίγει σήμερα στα σχεδόν 41.000€ και το με αυτό το πρόγραμμα να έχει κάθε προοπτική ώστε να φτάσει -και γιατί όχι-να ξεπεράσει τα 75.000€! Διόλου ευκαταφρόνητο όμως και το τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 4 που ξεκινάει ''με κάβα'' τα 8.000€ και με τέτοιο πρόγραμμα, εύκολα μπορεί να φτάσει και τα 25.000€ τουλάχιστον!

Πάντα κατά την προσωπική μας άποψη, το πρόγραμμα σήμερα έχει μια ιδιαιτερότητα! Σε ορισμένες διαδρομές έχει κάποια φαβορί όπου εάν όμως η κούρσα ''φύγει από αυτά'', μετά θες τουλάχιστον 3-4 άλογα ώστε να καλυφτείς σωστά στο παιχνίδι σου! Το σημερινό ιπποδρομιακό πάζλ το κάνει ακόμα πιο δύσκολο ότι πολλά άλογα που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν, συγχρόνως έρχονται και από μεγάλα ρεπό!

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, το Κύπελλο Ακροπόλεως (6η ιπποδρομία) αποτελεί την ατραξιόν της ημέρας! Πολλά τα ''δυνατά ονόματα'' που συμμετέχουν στην κλασική αυτή διαδρομή με όρους Β.Η.Ε. και στην απόσταση των 1.575 μέτρων και έχουμε την αίσθηση πως θα δούμε μια συναρπαστική τελική ευθεία!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε πιο πολύ από το Ελληνικό πρόγραμμα:

1η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 17:00. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο ΜΠΑΖΟΥΛΑ (3) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ (1) ή ΜΟΥΝΕΕΜΠ (7) ή ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ (6).

2η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 17:30. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ (3) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΜΠΟΥΡΟΥ (2) ή ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ (7) ή ΣΑΛΑΑΕΛ (6).

4η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 18:30. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ (1) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ (2) ή ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ (8)  ή ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ (3).

inner

Aνακοίνωση της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 32η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Επιπλέον, από την συγκέντρωση της 14ης Σεπτεμβρίου όπου σημειώθηκε ΤΖΑΚΠΟΤ στο ΣΚΟΡ 6 μεταφέρονται 40.850 ευρώ και ΤΖΑΚΠΟΤ στο Σκορ 4 μεταφέρονται  7.900 ευρώ.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:30.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x