sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Το κοινό μίλησε και συμφώνησε με τους experts: Καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο ο Κουρτουά!

Ως τον καλύτερο γκολκίπερ παγκοσμίως ανέδειξαν τον Τιμπό Κουρτουά οι αναγνώστες του sport-fm.gr, που ήρθαν να συμφωνήσουν με την άποψη που κυριάρχησε μεταξύ των experts της Super League 1.

Όλα οδηγούν σ' εκείνον! Το κοινό πήρε θέση στο ερώτημα που έθεσε το sport-fm.gr, αναδεικνύοντας τον Τιμπό Κουρτουά ως τον κορυφαίο τερματοφύλακα αυτήν τη στιγμή παγκοσμίως.

Ουσιαστικά, οι αναγνώστες ήρθαν να συμφωνήσουν με την άποψη που κυριάρχησε μεταξύ των οκτώ πορτιέρε της Super League 1 (Τόμας Βατσλίκ, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Χουλιάν Κουέστα, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Γιούρι Λοντίγκιν, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Ανδρέας Γιαννιώτης και Κωνσταντίνος Κότσαρης), η πλειονότητα των οποίων κατέθεσε -μέσω του sport-fm.gr- ψήφο εμπιστοσύνης στον γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Εξάλλου, ο 30χρονος Βέλγος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη «Βασίλισσα», ενώ προέρχεται κι από τρομερή εμφάνιση στα ημιτελικά του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.





Σ' ό, τι αφορά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού -σε σύνολο 4.268 ψηφισάντων- ο Κουρτουά έλαβε το 34,58% των ψήφων, ήτοι 1.476. Δεύτερος στα… charts ήρθε ο Άλισον Μπέκερ της Λίβερπουλ (20,20%), ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν κατά σειρά οι Γιαν Όμπλακ (10,87%), Μάνουελ Νόιερ (10,54%) και Νταβίντ Ντε Χέα (4,99%).

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία του κοινού:

Κουρτουά: Κορυφαίος σύμφωνα με το κοινό του sport-fm.gr

Θυμηθείτε εδώ τη γνώμη των οκτώ τερματοφυλάκων της Super League 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x