Γιώργος Ζαχαριάδης

Να συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ στον διαιτητή της ΑΕΚ

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον τελικό του… καλύτερου ΠΑΟΚ, τον «ευρωπαίο» Κομίνη και την ξεφτίλα που αποθεώνεται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com

Θα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι: Δεν είναι ο τελικός του Σαββάτου (12/5) που θα κρίνει μια ολόκληρη χρονιά και ούτε μπορεί να γίνει ο απόλυτος οδηγός για την επόμενη. Ούτε καν ένα σκορ που θα έρθει αναπάντεχα, μια ήττα με μεγάλο διαφορά, μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια που έχουν ήδη προκύψει για την επόμενη περίοδο του ΠΑΟΚ.

Μέσα από ένα 90λεπτο, να κριθεί η παρουσία ενός ολόκληρου χρόνου (σχεδόν) για προπονητές και ποδοσφαιριστές, είναι άδικο και δείχνει προχειρότητα.

Επαναλαμβάνω, ακόμη κι αν προκύψει, που δεν το πιστεύω, σκορ που θα έχει ξεφύγει από τα συνηθισμένα χαμηλά επίπεδα, δεν είναι δυνατόν να αλλάξει άρδην η λογική και ενδεχομένως να γίνουν ακόμη και σχετικές αποπομπές.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει σε ένα τελικό που ναι μεν είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι καλύτερος ακόμη και σε μια σύντομα διαδικασία από τον αντίπαλό του, αλλά, θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν που ακριβώς στηρίζουν κάθε επόμενο βήμα. Κι αυτό δεν θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα του σαββατιάτικου αγώνα.

Διακρίνω ότι τελικά έχουν υποχωρήσει οι δυναμικές παρεμβάσεις και όλοι δείχνου μια μορφή αυτοσυγκράτησης μετά από εκείνες τις εμπρηστικές ανακοινώσεις και τις τοποθετήσεις των παραγόντων από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Είναι ένα θέμα ο ξένος διαιτητής, αλλά, τι να μας ενοχλήσει… Δεν είμαστε έτσι κι αλλιώς υπό επιτήρηση ξένων παραγόντων, δεν το γνωρίζουμε ότι μας ελέγχουν και μας απειλούν με το περιβόητο grexit; Και τώρα που θα έρθει ο ξένος διαιτητής, θα θιγεί ο ποδοσφαιρικός μας εγωισμός;

Σιγά τα αυγά… Δεν είναι ο ξένος διαιτητής που θα μας ενοχλήσει.

Δεν είναι μόνο η αδυναμία των Ελλήνων παραγόντων της ΕΠΟ ή της επιτροπής ορισμού που μας έχει φέρει σε αυτό σημείο.

Είναι συμμετοχική η ξεφτίλα και απλά δεν γνωρίζουμε αν έχουμε πιάσει πάτο.

Θα περάσει καιρός, θα κυλήσουν οι μέρες και θα ξεχάσουμε τον ξένο ρέφερι του τελικού, εκτός κι αν γίνει κι αυτός viral σαν τον Κομίνη και τον Αρετόπουλο.

Εγώ, αν ήμουν ΠΑΟΚ, με δεδομένο ότι είμαι καλύτερος, όπως επίσης, δεν ξεχνώ ότι φωνάζω εδώ και πόσο καιρό για την κλοπή του πρωταθλήματος από εμένα, που είμαι ισχυρότερος στον αγωνιστικό χώρο, θα συμφωνούσα με οποιαδήποτε πρόταση της ΑΕΚ για διαιτητή.

Και τον Κομίνη αν επανέφεραν (που λίγο έλειψε…) θα έμπαινα στο γήπεδο για να αποδείξω σε όλους πόσο ανώτερη ομάδα είμαι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x