sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο προπονητής της εξέδρας: Η... ξηρασία του Άρη και το «βραχυκύκλωμα» του Σπανού

Ο προπονητής της εξέδρας επισημαίνει πέντε σημεία αναφοράς μετά την ήττα του Άρη από τον Ιωνικό.

Άρης και... δεν είναι καλά, Ιωνικός που επέστρεψε για να μείνει! Οι «κίτρινοι» προβλημάτισαν για μία ακόμη φορά και υπέστησαν την ήττα με 1-0 στη Νίκαια, μένοντας έτσι στο -5 και τον πάτο της βαθμολογίας. Ο προπονητής της εξέδρας παρατήρησε τα εξής...

Γκολ ούτε με αίτηση: Τι κι αν ενισχύθηκε με παίκτες όπως ο Καμαρά, ο Ιτούρμπε και ο Χαΐροβιτς; Ο Άρης δυσκολεύεται απίστευτα να σκοράρει, καθώς δεν έχει ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα. Στο δε Europa Conference League, βρήκε δίχτυα στο ένα από τα δύο ματς με την Αστάνα. Για να βρούμε πάντως το τελευταίο... τεμάχιο εντός συνόρων, πρέπει να πάμε πίσω στις 7 Μαΐου και το 1-1 με τον Ολυμπιακό στα playoffs. Έκτοτε, έχουν ακολουθήσει πέντε ματς στο μηδέν. Όσο για τη δημιουργία, είναι σαφές πως υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, καθώς οι «κίτρινοι» είχαν ελάχιστες καλές στιγμές.

Δεν βοήθησαν οι αλλαγές: Ο Άκης Μάντζιος δεν άργησε να ανακατέψει την τράπουλα, κάνοντας τρεις αλλαγές μεταξύ 46’ και 57’. Ωστόσο η είσοδος των Άλι, Γκάμα και Γκάνεα, σε συνδυασμό με τη μετατροπή του συστήματος σε 4-4-2 δεν άλλαξαν κάτι, με τον Άρη να παραμένει ακίνδυνος. Ούτε οι Χαΐροβιτς-Μάνος, που μπήκαν αργότερα κατάφεραν κάτι, με τον πρώτο τουλάχιστον να έχει μία καλή κεφαλιά.

Πάλι δεν φάνηκε ο Ιτούρμπε: Η απόκτηση του Παραγουανού ήταν η πιο ηχηρή μεταγραφή του Άρη φέτος, ωστόσο ο 28χρονος εξτρέμ ήταν και πάλι κακός, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει μετά από 45 λεπτά. Ούτε ο Καμαρά πάντως δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του μέχρι τώρα.

Εξαιρετικός αμυντικά ο Ιωνικός: Εξαιρετικό το στήσιμο του ματς από τον Δημήτρη Σπανό, που κατάφερε να «βραχυκυκλώσει» την μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη και να κρατήσει το μηδέν πιο εύκολα απ’ ό,τι φαντάζεται κανείς. Όπως είπε και μετά την αναμέτρηση ο Έλληνας τεχνικός, «χτυπήσαμε τις αδυναμίες που ξέρουμε πως έχει ο Άρης».

Το απίθανο γκολ του Αοσμάν: Ο Σύριος ποδοσφαιριστής είχε ένα ήσυχο ματς αλλά έκανε... θόρυβο στο 86ο λεπτό, όταν ζύγισε το σουτ και έστειλε την μπάλα με εντυπωσιακό τρόπο στα δίχτυα του Άρη. Ήταν το πρώτο για τους Νικαιώτες μετά από 14 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και τους έδωσε μία τρομερή ώθηση που την είχαν ανάγκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x