Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Κυριακοπούλου: «Ευτυχισμένη που είμαι εδώ, έχουμε και συνέχεια»

Ικανοποιημένη και χαρούμενη για τη συμμετοχή της στον τελικό του επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων, εμφανίστηκε σε δηλώσεις της η Νικόλ Κυριακοπούλου, δίνοντας το έναυσμα για μελλοντικές επιτυχίες

Η Νικόλ Κυριακοπούλου τερμάτισε στην όγδοη θέση του τελικού στο επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ολοκληρώνοντας έτσι με την εξαιρετική προσπάθειά της στην τέταρτη Ολυμπιάδα της καριέρας της.

Η 35χρονη αθλήτρια λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη και χαρούμενη με τη συμμετοχή της στον τελικό, παρά το γεγονός πως θα μπορούσε περάσει και τα 4.70μ. όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η Κυριακοπούλου:

«Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας κάποια στιγμή πίστεψα ότι τα 4.70 θα δώσουν μετάλλιο. Τελικά δεν έγινε. Ακόμη κι έτσι θα ήθελα να έχω περάσει το συγκεκριμένο ύψος. Είμαι χαρούμενη που επιτεύχθηκε ο στόχος μου που ήταν ο τελικός.

Η όγδοη θέση δεν είναι και λίγο. Σήμερα δεν ήμουν τόσο καλά όσο θα ήθελα. Θα μπορούσα να το περάσω τα 4.70. Ήταν ένα περίεργος αγώνας. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Έτσι όπως πήγε για εμένα η χρονιά είναι πολύ ευτυχισμένη που είμαι εδώ. Έχουμε και συνέχεια».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x