Champions League

Άντεξε σε μυθική ματσάρα η Ίντερ και σπρώχνει την Μπαρτσελόνα στο Europa!

Απίθανη ματσάρα στο «Καμπ Νόου», με την Ίντερ να αντέχει ως το φινάλε και το τελικό 3-3 με την Μπαρτσελόνα να της δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης και να στέλνει τους Καταλανούς στην 3η θέση.

Μυθική ματσάρα χωρίς νικητή, αλλά με την Ιντερ να… χαμογελά! Οι «νερατζούρι» έμειναν όρθιοι στο «Καμπ Νόου» και με το 3-3 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αγκαλιάζει τη δεύτερη θέση και την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Μία νίκη στα δύο τελευταία ματς θέλει για να προκριθεί πλέον η Ίντερ, με την Μπαρτσελόνα να βλέπει για δεύτερη σερί χρονιά την τρίτη θέση να πλησιάζει, αφού μοιάζει απίθανο να μείνει εκτός και να την περάσει η Βικτόρια Πλζεν!

Η Μπάγερν έκανε… πλάκα στο Πλζεν επικρατώντας 4-2 της Βικτόρια για να κάνει το 4/4 και να συνεχίσει την τρελή της πορεία στο 3ο όμιλο. Μοναδική ομάδα η Μπάγερν και η Νάπολι στο Champions League με το απόλυτο, ψάχνει μία νίκη για να κλειδώσει πλέον την πρωτιά.

H 4η αγωνιστική:
Βικτόρια Πλζεν-Μπάγερν Μονάχου 2-4
Μπαρτσελόνα-Ίντερ 3-3

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:
Τετάρτη (26/10)

Ίντερ-Βικτόρια Πλζεν (19:45)
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν (22:00)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

3ος όμιλος: Μπαρτσελόνα-Ίντερ 3-3, Βικτόρια-Μπάγερν 2-4


Στο «Καμπ Νόου» το ματς ήταν απίθανο. Η Ίντερ ψαχνόταν στην κόντρα και είχε την μεγάλη φάση με δοκάρι του Τζέκο, με την Μπαρτσελόνα να κυριαρχεί και να είναι καθ’όλα ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Οκτώ κόρνερ, φάσεις και τελικά προβάδισμα λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου με τον Ραφίνια να σερβίρει και τον Ντεμπελέ να εκτελεί εξ επαφής τον Ονάνα για το 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδανικό για τους Καταλανούς αλλά τίποτα δεν προμήνυε αυτή την… αντεπίθεση της Ίντερ. Ούσα καλά οχυρωμένη στην άμυνά της και χτυπώντας στην κόντρα, η ομάδα του Ιντζάγκι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 50΄με τον Μπαρέλα μετά από λάθος του Πικέ, ενώ στο 63’ χτύπησε ο Λαουτάρο για την ανατροπή. Η Μπαρτσελόνα το πάλεψε πολύ, ισοφάρισε στο 82’ με τον Λεβαντόφσκι σε 2-2 και πάλευε για την απόλυτη ανατροπή. Έτσι άφησε χώρους και ο Γκόζενς την τιμώρησε στο 89’ μετά την ασίστ του Λαουτάρο για το 3-2. Στα… καπάκια ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε, το έξτρα εξάλεπτο ήταν αρκετό αλλά η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω μένοντας με τον βαθμό και πλέον ψάχνει θαύμα.



Στο Πλζεν, η Μπάγερν καθάρισε από το 35’ το ματς. Ο Μανέ στο 10’ άνοιξε το σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Μίλερ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Ο Γκορέτσκα πήρε τη σκυτάλη και με δύο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών (25’, 35’) καθάρισε το παιχνίδι, με την Βικτόρια στο δεύτερο μέρος να εκμεταλλεύεται την χαλαρότητα των Βαυαρών για να βρει δύο γκολ με τους Βλκάνοβα (62’) και Κλιμέντ (75’) για το τελικό 4-2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x