Κύπελλο Ελλάδας

Άνετα στους «16» μέσω... Αριδαίας η Λαμία

Σε μια εύκολη όπως αποδείχθηκε για αυτήν αποστολή στην Αριδαία, η Λαμία πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» επί του αξιόμαχου Αλμωπού (0-2) και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Μπορεί ο Αλμωπός Αριδαίας να πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, όμως η ξεκάθαρα ανώτερη και πιο έτοιμη αγωνιστικά Λαμία, πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» (0-2) και προκρίθηκε για ακόμα μια χρονιά στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Τα πράγματα ήταν αρκετά εύκολα από το ξεκίνημα για την ομάδα του Φέστα, αφού μόλις στο 26' η αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη, που πραγματικά ήταν... όνειρο, άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, με τον Μαρμεντίνι να πιάνει ένα πανέμορφο πλασέ στο 60' που διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Δείτε τα γκολ:






Οι αρχικές ενδεκάδες:

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σέχου, Τσιμπούκας, Γιαλαμούδης (71' Μανωλάκης), Έππας (65' Κέρθι), Πέλκας (83' Τσίπουρας), Κολλαρας, Πόποβιτς (65' Παπαδόπουλος), Γιουκούδης, Πέττας

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Νούνιες (82' Μπάμπης), Γιακουμάκης, Σλίβκα (70' Μανούσος), Μαρμεντίνι (82' Τσούκαλος), Μπεντίτες, Ασκόφσκι (59' Μπεχαράνο), Ρόμανιτς (82' Καραμάνος)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x