Κύπρος

«Αέρας» η ΑΕΚ Λάρνακας

Μια εντυπωσιακή ΑΕΚ Λάρνακας σάρωσε 4-0 τον Ερμή Αραδίππου στη Λευκωσία για την τρίτη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και βρέθηκε στο -1 από την κορυφή και με ένα ματς λιγότερο.

Η ΑΕΚ Λάρνακας σάρωσε 4-0 τον Ερμή Αραδίππου στη Λευκωσία για την τρίτη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και βρέθηκε στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ανόρθωση, έχοντας ένα ματς λιγότερο από την «Κυρία» σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται συναρπαστικό το φινάλε της σεζόν, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν ουραγοί και χωρίς βαθμό, έχοντας, επίσης, ένα ματς λιγότερο.

Στο 9’ ο Ακοράν έβγαλε μια σέντρα στο κεφάλι του Τολεμές, με τον Γάλλο να στέλνει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα μετά από άστοχη έξοδο του Νόβακ. Στο 29’, ο Τέτε έβγαλε σέντρα, με τον Τολεμές ξανά με κεφαλιά να κάνει το 2-0.

Στο 33’ ο Τρισκόφσκι πάλι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-0. Στο 73’ ο Μυτίδης έκανε το 4-0, όταν ο Τομάς του έδωσε πάσα μέσα στην περιοχή και ο Κύπριος φορ έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Ερμής: Νόβακ, Σανδραβέλης, Αριστοτέλους (30' Εμεγκάρα), Ιμερέκοφ, Νέκουλαϊ, Φρίμπονγκ (58' Γουίκς), Ταραλίδης (30' Χριστοφή), Μαρτίνιουκ, Κωνστανίνου, Τσούμου, Γκονσάλβες

ΑΕΚ: Πάμπλο, Τρουγιόλς, Χέφελ, Μουρίγιο, Μόισοφ, Καταλά, Λαρένα (76' Κάσες), Ακοράν, Τέτε, Τρισκόφσκι (72' Τομάς), Φλοριάν (46' Μυτίδης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x