Champions League

Άσεμνη χειρονομία Ιγκουαΐν στο Καμπ Νου

Βαριά φαίνεται πως «έπεσε» η χθεσινή ήττα (3-0) στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αφού την ώρα της αντικατάστασης του, έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, που τον αποδοκίμαζαν.

Η ήττα της Γιουβέντους σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν κατάφερε να σκοράρει για 12ο συνεχόμενο παιχνίδι στο Καμπ Νού φαίνεται πως εξόργισαν τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος την ώρα που έβγαινε αλλαγή προχώρησε σε μια άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, στο 87ο λεπτό όταν στη θέση του Αργεντινού επιθετικού περνούσε ο Καλιγκάρα, ο σούπερ σταρ της «μεγάλης κυρίας» φανερά εκνευρισμένος γύρισε προς το κοινό των «μπλαουγκράνα» και τους έδειξε το μεσαίο δάχτυλο του.

Σαφέστατα ήταν μια κίνηση που δεν συνάδει με το όλο πνεύμα του Champions League και εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως προκλητική, αφού δεν είχε άλλο σκοπό πέρα από το να προκαλέσει αντιδράσεις και τίποτα περισσότερο.

Αναμένουμε πλέον να δούμε αν η UEFA θα προχωρήσει αρχικά σε έρευνα για το εν λόγω περιστατικό και έπειτα σε τιμωρία του Ιγκουαΐν, γιατί δύσκολα θα αποφύγει την «καμπάνα» ο Αργεντινός επιθετικός.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x