Stoiximan Super League

Απόλλων: Να έχει συνέχεια στην Τρίπολη

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε την ισοπαλία στο Περιστέρι, σε ένα ματς που θα μπορούσε και να κερδίσει, και καλείται να πάρει αποτέλεσμα και στην Τρίπολη.

Η διακοπή φαίνεται πως ήταν ιδανική για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του κατάφεραν να δουλέψουν με ηρεμία και ο Απόλλων παρουσιάστηκε διαφορετικός στο Περιστέρι, παίρνοντας τον βαθμό κόντρα στον Ατρόμητο (2-2), σε ένα ματς που θα μπορούσε κάλιστα και να κερδίσει.

Το παιχνίδι αφήνει γλυκόπικρη γεύση στον Απόλλωνα. Είναι ικανοποιημένοι για την καλή εμφάνιση, για την βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι και για τα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα πρώτη φορά φέτος! Παράλληλα, οι παίκτες του Παράσχου έπαιξαν με περίσσιο πάθος, κάτι που συμβαίνει σε κάθε αγώνα της ομάδας και δεν μπορεί κανείς φυσικά να τους καταλογίσει ότι είναι αδιάφοροι ή δεν το παλεύουν. Βέβαια, τους αφήνει και μια πικρία που δεν κατάφεραν να κερδίσουν το ματς, παρότι προηγήθηκαν δις, ενώ και ο Ατρόμητος δεν τους... φόβισε.

Απογοητευτικό είναι, πάντως, το γεγονός πως σε επτά παιχνίδια οι παίκτες του Απόλλωνα έχουν κάνει πέντε πέναλτι. Δείγμα του ότι είναι απρόσεκτοι στα μαρκαρίσματά τους και δεν... κλειδώνουν τα χέρια στην πλάτη τους ώστε να μην είναι εκτεθειμένα και δίνουν δικαιώματα!

Ο Απόλλων είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Μπεντινέλι, που δείχνει την τεράστια ποιότητα που διαθέτει, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Κολ, Φατιόν. Ο Ιωαννίδης έδειξε πως είναι ένας πολύ καλός φορ, ακόμη και για πρώτος και το δείχνει τώρα που λείπει ο Ντάουντα, ενώ ο Μουνιέ όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του θα γίνεται καλύτερος. Περισσότερες βοήθειες επιθετικά περιμένει ο Παράσχος από τους Μπαξεβανίδη, Χουχούμη, όπως και το να αρχίσουν να ανεβαίνουν περισσότερο οι Τσιλούλης, Φερνάντεθ.

Την ίδια ώρα, στην Ελαφρά Ταξιαρχία πρέπει να δείξουν συνέπεια, να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και να πάρουν αποτέλεσμα μέσα και στην Τρίπολη με τον Αστέρα την ερχόμενη Τετάρτη, για την 3η εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παίζουν κόντρα σε μια ομάδα με ποιότητα, ανάλογη του Ατρομήτου, και γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης όπως στο Περιστέρι για να πάρουν δεύτερο σερί θετικός αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x