Super League 2

Διακοπή στη συνεδρίαση της SL2 – Πιέζουν για αναδιάρθρωση οι ομάδες

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες. Έρχεται συνάντηση με την SL1 και την Επο για την αναδιάρθρωση.

Διακόπηκε η σημερινή τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League 2.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο, Λεωνίδα Λεουτσάκο, για τα θέματα που αφορούν την κατηγορία και τις συναντήσεις με τους Λευτέρη Αυγενάκη, Γιώργο Μαυρωτά, ΠΣΑΠ καιι ΕΡΤ, ενώ θα υπάρξει νέος κύκλος επαφών.

Η νέα συνεδρίαση θα γίνει είτε την Παρασκευή είτε το Σάββατο, ενώ θα προηγηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (17/6) συνάντηση της επιτροπής της Super League 2 με την ΕΠΟ και την Super League 1 ώστε να εξαντληθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης. Οι ομάδες πιέζουν για να συμβεί αυτό, θέλουν να συμβεί αναδιάρθρωση στην πρώτη κατηγορία και να ανέβουν οι πρώτοι τέσσερις, χωρίς να υπάρχουν υποβιβασμοί και να γίνει την επόμενη σεζόν ένα πρωτάθλημα με 18 συλλόγους στην SL1.

Στόχος της διοργανώτριας αρχής παραμένει η επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 29 του μήνα, ωστόσο το παραπάνω σενάριο ολοένα και πηγαίνει προς τα πίσω και φαίνεται... χλωμό! Εκτός και αν αποφασιστεί οριστικά και μετά την συνεδρίαση της Τετάρτης η επανέναρξη στις 29 του μήνα, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x