Euro 2024

Euro: Τα… χιλιόμετρα που έγραψαν οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών

Η Αγγλία θεωρείται η πιο ξεκούραστη ομάδα βάσει των ταξιδιών που έχει κάνει στο Euro από τις άλλες τρεις ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά.

Η ώρα της… κρίσης έφτασε! Πλέον βρισκόμαστε στα ημιτελικά του Euro και οι… άντρες από τα παιδιά θα ξεχωρίσουν! Ιταλία-Ισπανία και Αγγλία-Δανία οι δύο ημιτελικοί, από τους οποίους θα προκύψει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Οι τέσσερις αυτές ομάδες έπαιξαν και τα τρία παιχνίδια τους… εντός έδρας, αφού η Αγγλία έδωσε τα ματς στο «Γουέμπλεϊ», η Ιταλία στο «Ολίμπικο», η Ισπανία στο «Καρτούχα» και η Δανία στο «Πάρκεν».

Ωστόσο, η Αγγλία είναι η πιο… ξεκούραστη ομάδα, έχοντας κάνει τα λιγότερα χιλιόμετρα στη διοργάνωση. Μόλις ένα ταξίδι, από Λονδίνο στη Ρώμη (για το ματς με την Ουκρανία) και… πίσω με μόλις 1100 χιλιόμετρα.

Ακολουθεί η Ιταλία με 2200 χιλιόμετρα (από Ρώμη στο Λονδινο και από εκεί), η Ισπανία με 4470 (από Σεβίλλη στην Κοπεγχάγη και από εκεί Αγία Πετρούπολη), με την Δανία να έχει κάνει τα περισσότερα, 4990 (από Κοπεγχάγη στο Άμστερνταμ και μετά Μπακού).

Ίσως εν μέρει αυτό να δικαιολογεί και την μεγαλύτερη φρεσκάδα που δείχνουν η Αγγλία και η Ιταλία στη διοργάνωση μέχρι τώρα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x