Euro 2024

Χωρίς Τσιμίκα-Μπάλντοκ και τους τιμωρημένους Μάνταλο-Κουρμπέλη κόντρα στη Γαλλία η Εθνική

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες, θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία η Εθνική μας ομάδα, αφού οι Μάνταλος και Κουρμπέλης είναι τιμωρημένοι και οι Τσιμίκας-Μπάλντοκ, αποδεσμεύθηκαν από τον Πογέτ.

Την προετοιμασία της ενόψει της σπουδαία αναμέτρησης με τη Γαλλία στην OPAP Arena, συνέχισε με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης η Εθνική ομάδα.

Οι παίκτες της «γαλανόλευκης» θα έχουν ελεύθερο πρόγραμμα και θα συγκεντρωθούν το βράδυ εκτός ξενοδοχείου, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του ομοσπονδιακού τεχνικού Γκουστάβο Πογέτ ο οποίος μάλιστα αναμένεται να παραθέσει και δείπνο σε όλα τα μέλη της αποστολής με αφορμή τα γενέθλια του που ήταν τις προηγούμενες ημέρες.

Από την αποστολή της Εθνικής αποδεσμεύθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία. Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Μάνταλος και ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι τιμωρημένοι και δεν θα υπολογίζονται από τον Ουγουρουανό τεχνικό για το ματς με τους «τρικολόρ».

Επιπλέον, στο ματς της Τρίτης (21/11) δεν θα αγωνιστούν, ο Κώστας Τσιμίκας και ο Τζορτζ Μπάλντοκ, οι οποίοι κατόπιν συνεννόησης της Ομοσπονδίας, με τη Λίβερπουλ και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αναμένεται να επιστρέψουν στην Αγγλία, μιας και δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο στο τελευταίο ματς των προκριματικών του Euro 2024.

Nα σημειωθεί ότι τη Δευτέρα (20/11) θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του Ελλάδα-Γαλλία, με τον Γκουστάβο Πογέτ να μιλά στις 12:00 και την ομάδα να προπονείται στις 17:00 στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο Ντιντιέ Ντεσάν θα μιλήσει στις 18:00 με την προπόνηση των δευτεραθλητών κόσμου να πραγματοποιείται μια ώρα αργότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x