Euro 2024

Φιλοδώρησε με… άλλα έξι γκολ το Γιβραλτάρ η Ολλανδία!

Το Γιβραλτάρ μετά τα 14 γκολ που δέχτηκε από τη Γαλλία «έφαγε» αλλά έξι από την Ολλανδία, η οποία ολοκλήρωσε με άνετη νίκη (6-0) τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2024.

Τρομερή Ολλανδία έκανε (κι αυτή) πλάκα στο Γιβραλτάρ!

Οι «οράνιε» πήραν πολύ άνετη νίκη με σκορ 6-0 εκτός έδρας, με τους γηπεδούχους να υφίστανται ακόμη μία «βαριά» ήττα μετά τα 14 γκολ που δέχθηκαν από τη Γαλλία λίγες μέρες πριν!

Κάπως έτσι, η Ολλανδία, που είχε ήδη προκριθεί, ολοκλήρωσε με την 6η νίκη σε 8 αγώνες τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά, ενώ το Γιβραλτάρ υπέστη την 8η ήττα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με 41 γκολ παθητικό, δηλαδή περίπου... 5 γκολ ανά ματς!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10' ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Κάλβιν Στενγκς. Στο 23' ο Ματς Βίφερ έγραψε το 2-0 για την Ολλανδία, ενώ στο 38' ήταν η σειρά του Τεούν Κοουπμάινερς να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 του συνόλου του Κούμαν.

Ο ρυθμός ήταν ανάλογος και στο δεύτερο μέρος, με τον Στενγκς να είναι ασταμάτητος και να γράφει το 4-0 στο 50' και το 5-0 στο 62'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 81' ο Κόντι Χάκπο, τρία μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Η τελική βαθμολογία του δευτέρου ομίλου:

Γιβραλτάρ-Ολλανδία 0-6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x