Euro 2024

Μαντσίνι: «Δεν ήταν οι αλλαγές που έκαναν τη διαφορά, αλλά ότι έχουμε καλούς παίκτες»

Στην ποιότητα της ομάδας και των παικτών του και όχι στις δικές του αλλαγές απέδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Από το βράδυ του Σαββάτου, η Ιταλία βρίσκεται στα προημιτελικά του Euro, έπειτα από τη δύσκολη και αγχωτική νίκη της 2-1 επί της Αυστρίας στην παράταση (0-0 κανονική διάρκεια).

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιταλών, Ρομπέρτο Μαντσίνι, στάθηκε στην εικόνα της ομάδα τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η πρόκριση ήρθε λόγω της ποιότητας του ρόστερ και όχι εξαιτίας των δικών του αλλαγών από τον πάγκο.

Να θυμίσουμε πως τα δύο γκολ της Ιταλίας σημείωσαν οι Κιέζα (105') και Πεσίνα (115'), παίκτες που πέρασαν σαν αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τα όσα ανέφερε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι:

«Αφού πήραμε το αποτέλεσμα όλα καλά. Είχε πολύ ζέστη και αυτό μας επηρέασε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε από δυνάμεις. Το παιχνίδι με την Αυστρία ήταν πιο δύσκολο για εμάς από αυτό που έρχεται.

Δεν ήταν οι αλλαγές μου που έκαναν τη διαφορά, αλλά το γεγονός πως έχω καλούς παίκτες. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, με την Αυστρία να αξίζει απόλυτα το γκολ που πέτυχε, έστω και αν το δεχθήκαμε από στημένη φάση και από ένα κόρνερ, κάτι που δεν επιτρέπεται για την άμυνά μας».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x