Euro 2024

Ο Ζελένσκι αποθέωσε την ομάδα της Ουκρανίας για την πρόκριση στο Euro

Η Εθνική Ουκρανίας πήρε το εισιτήριο για το Euro 2024 και ο πρόεδρος της χώρας, Βολόντιμιρ Ζελένσκι, αποθέωσε τους παίκτες της ομάδας με ανάρτηση στο Twitter.

Η Ουκρανία ολοκλήρωσε έναν μικρό άθλο χθες το βράδυ με την πρόκριση στο Euro απέναντι στην Ισλανδία και ο πρόεδρος της χώρας, Βολόντιμιρ Ζελένσκι, θέλησε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές της χώρας για την πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ πήρε την πρόκριση, παρότι έχει αναγκαστεί να αγωνίζεται μακριά από την έδρα της τα δύο τελευταία χρόνια, λόγω του πολέμου που γίνεται στην Ουκρανία με την Ρωσία. Η πρόκριση ήρθε με ανατροπές και στα δύο παιχνίδια των play-off με 2-1 απέναντι σε Βοσνία και Ισλανδία, αντίστοιχα. Αυτό προκάλεσε τον θαυμασμό του Βολόντιμιρ Ζελένσκι και συνεχάρη την ομάδα μέσω ανάρτηση στο Twitter.

«Σας ευχαριστώ παιδιά! Σε ευχαριστώ ομάδα! Για τα σημαντικά συναισθήματα που δώσατε σε μία ολόκληρη χώρα. Για τη σημαντική νίκη και την πρόκριση στα τελικά του Euro. Για το γεγονός πως αποδείξατε για ακόμη μία φορά πως όταν οι Ουκρανοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες δεν τα παρατούν ποτέ και συνεχίζουν να μάχονται, φτάνοντας σίγουρα στη νίκη. Ανά καιρούς, όταν ο εχθρός προσπαθεί να μας καταστρέψει, αποδεικνύουμε κάθε ημέρα πως οι Ουκρανοί υπάρχουν και θα υπάρχουν. Η Ουκρανία είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι. Σας ευχαριστούμε για τη νίκη! Δόξα στην Ουκρανία», ήταν το μήνυμά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x