Euro 2024

Χάτζι, Ιορντανέσκου και... διπλά: Η απίστευτη σειρά συμπτώσεων που δείχνει... πορεία της Ρουμανίας στο Euro!

Ο τρόπος με τον οποίον η Ρουμανία εξασφάλισε την πρόκριση στο Euro του 2024 θυμίζει αρκετά εκείνον του 1993, για το Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ.

Η εθνική ομάδα της Ρουμανίας θα δώσει το παρών στο Euro της Γερμανίας, καθώς εξασφάλισε την πρόκριση μετά το εκτός έδρας 2-1 εις βάρος του Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ρουμάνος δημοσιογράφος Εμάνουελ Ρόσου παρατήρησε μία σειρά συμπτώσεων με την πρόκριση που είχε πάρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του τέτοια εποχή το 1993, για το Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ, εκεί όπου η παρέα του Γκιόργκι Χάτζι θα έκανε μεγάλη πορεία μέχρι τα προημιτελικά!

Αρχικά, και στις δύο περιπτώσεις είχαμε γκολ... Χάτζι με το αριστερό. Τότε ήταν ο μπαμπάς, τώρα ο υιός, Ιάνις. Και τότε είχαμε να κάνουμε με διπλό με σκορ 2-1, τότε με τους Ουαλούς, τώρα με τους Ισραηλινούς.

Δεν γίνεται φυσικά να μην σταθούμε και στην παρουσία... Ιορντανέσκου στην ομάδα, τότε του κόουτς Άνχελ, τώρα του υιου, κόουτς Έντουαρντ!

Όσον αφορά στην ημερομηνία πάντως, πέσαμε για μία μέρα έξω, καθώς τότε το ματς είχε γίνει στις 17 του μήνα, ενώ φέτος στις 18...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x