Stoiximan Super League

Φόβοι για ρήξη χιαστού στον Βρουσάι

Ανησυχία ότι ο τραυματισμός του Μάριου Βρουσάι στο ματς με τον Άρη είναι σοβαρός και μπορεί να πρόκειται για ρήξη χιαστού υπάρχει στον Ολυμπιακό.

Φόβοι ότι ο Μάριος Βρουσάι ενδέχεται να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Άρη υπάρχουν στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τα νεότερα που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, υπάρχει έντονη ανησυχία στους «ερυθρόλευκους» για το ενδεχόμενο ο νεαρός άσος να έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Κάτι που φυσικά απεύχονται άπαντες, μιας και σε μια τέτοια περίπτωση θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και ν’ απουσιάσει γι’ αρκετούς μήνες από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το πιο αισιόδοξο σενάριο στην παρούσα φάση είναι να πρόκειται για ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου, η οποία θα κρατήσει μεν τον παίκτη εκτός δράσης για κάποιες εβδομάδες, αλλά τουλάχιστον θα έχει αποφύγει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο την πολύ σοβαρή ζημιά.

Διαβάστε επίσης:



Ο Μήτρογλου χτύπησε το «καμπανάκι» στον Ολυμπιακό!

Νέος πονοκέφαλος στον Ολυμπιακό: Τραυματίστηκε ο Παπασταθόπουλος και αποχώρησε

Πρόβλημα με Βρουσάι στον Ολυμπιακό: Αποχώρησε με φορείο
Όσο για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, η κατάστασή του εκτιμάται ότι δεν είναι τόσο σοβαρή (σ.σ. έχει υποστεί κάκωση στον ώμο και στη γνάθο), ωστόσο η συμμετοχή του στη ρεβάνς του Europa League με την Αϊντχόφεν θεωρείται αμφίβολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x