Ο Ιωνικός ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και μεταξύ άλλων φρόντισε και για τον χλοοτάπητα του γηπέδου της Νεάπολης αντικαθιστώντας τον με υβριδικό νέας γενιάς, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει πως ξεκίνησαν τα έργα ολικής αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Νεάπολης.
Η ομάδα μας, έχοντας μπει σε μια νέα εποχή ισχυροποίησης και εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα υπό τη διοικητική ηγεσία του Γιάννη Τσιριγώτη και έχοντας πάντα ως αρχή την τελειοποίηση των αθλητικών της εγκαταστάσεων, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη επένδυση. Αλλάζοντας τον παλιό χλοοτάπητα του γηπέδου και βάζοντας υβριδικό.

Ο υβριδικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς που επιλέχθηκε, αποτελείται από 70% φυσικό χόρτο και 30% συνθετικό και αποτελεί επιλογή όλων των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ. Είναι χαρακτηριστικό πως στην Ελλάδα τα μόνα γήπεδα που έχουν υβριδικό χλοοτάπητα, είναι το γήπεδο του Ολυμπιακού Γ. Καραϊσκάκης και το γήπεδο του Άρη Κλ. Βικελίδης και προσεχώς το γήπεδο της Νεάπολης.

Τα έργα διαμόρφωσης του αγωνιστικού χώρου βρίσκονται σε εξέλιξη αφού ήδη μπήκαν οι μπουλντόζες στο γήπεδο της Νεάπολης και ο νέος χλοοτάπητας θα παραδοθεί στην ΠΑΕ Ιωνικός στις 15 Οκτωβρίου
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube