Γερμανία

Καράσκο: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τη Λειψία»

Την πίστη του για πρόκριση επί της Λειψίας εξέφρασε ο εξτρέμ της Ατλέτικο Μαδρίτης Γιανίκ Καράσκο, στοχεύοντας σε μια καλή πορεία στο Champions League.

Την ημερομηνία 13 Αυγούστου έχει σταμπάρει στο ημερολόγιό του ο Γιανίκ Καράσκο, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Λειψία για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο 26χρονος Βέλγος δήλωσε πως οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στη Λειψία: «Πιστεύω πως η ομάδα είναι σε φοβερή φόρμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι και δουλεύουμε σκληρά για τις 13 Αυγούστου. Δούλεψα σκληρά για να βρεθώ σε αυτή την κατάσταση. Πιστεύω ότι μπορώ να συνεχίσω με αυτό το ρυθμό».

Στη συνέχεια τόνισε την πίστη του για πρόκριση και συνέχεια στην πορεία της Ατλέτικο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: «Είναι μια πρόκληση το φετινό Champions League. Αυτό το έτος είναι διαφορετικό λόγω του κορωνοϊού, αλλά είμαστε επαγγελματίες και θα τα δώσουμε όλα στη Λισαβόνα. Η Λειψία επιτίθεται πολύ καλά, είναι μια καλή ομάδα και μπορεί να αποτελέσει έκπληξη. Εμείς γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να μείνουμε στο Champions League και να τους νικήσουμε».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Καρατσενίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x