Γερμανία

«Χορός» ονομάτων για τον διάδοχο του Νάγκελσμαν στη Λειψία

Μετά την οριστική συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για την πώληση του Νάγκελσμαν, κυκλοφόρησαν ήδη τα πρώτα ονόματα για τον διάδοχό του στον πάγκο της Λειψίας.

Και επίσημα πλέον σε κατάσταση αναζήτησης προπονητή βρίσκεται η Λειψία μετά και την οριστική συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για την πώληση του Τζούλιαν Νάγκελσμαν, η οποία ήταν η πιο δαπανηρή μεταγραφή προπονητή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφού έφτασε τα 25 εκατ. ευρώ!

Ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα ονόματα για τον αντικαταστάτη του 33χρονου τεχνικού, τα οποία παίζουν ψηλά στη λίστα των «ταύρων». Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλουίτζι Λονγκάρι, η Λειψία τσεκάρει τις περιπτώσεις των Τζέσι Μαρς της Ζάλτσμπουργκ, Όλιβερ Γκλάσνερ της Βόλφσμπουργκ και Έρικ Τεν Χαγκ του Άγιαξ.

Ο πρώτος θεωρείται «σταντ μπάι» αφού Ζάλτσμπουργκ και Λειψία έχουν το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς, οπότε μια ενδεχόμενη μετακίνηση του 47χρονου Αμερικανού τεχνικού θα μπορούσε να ολοκληρωθεί εύκολα χωρίς δυσκολία.

Όσον αφορά τις άλλες δύο περιπτώσεις, υπάρχουν επαφές της γερμανικής ομάδας με τις πλευρές των Γκλάσνερ και Τεν Χαγκ, με τη Λειψία πάντως να μην παίζει μόνη της, αφού για τους δύο τεχνικούς έχει ακουστεί και το όνομα της Τότεναμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x