Γερμανία

Μπάγερν: Απορρίπτει τις δηλώσεις του Φλικ, επαφές μετά το ματς με την Μάιντς

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκαθάρισε μέσω ανακοίνωσης πως απορρίπτει τις ανακοινώσεις του Φλικ για αποχώρηση, τονίζοντας θα μιλήσουν για το μέλλον το τέλος του αγώνα με την Μάιντς.

Μετρημένες φαίνεται πως είναι οι ημέρες του Χάνσι Φλικ στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς όπως τόνισε ο ίδιος σε χθεσινή του δήλωση μετά τη νίκη επί της Βόλφσμπουργκ, έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τους Βαυαρούς.

Μια εξέλιξη που σίγουρα δημιουργεί τριγμούς στο εσωτερικό των νταμπλούχων Γερμανίας, οι οποίοι καλούνται πέραν των αγωνιστικών υποχρεώσεων να κοιτάξουν και το... αύριο του συλλόγου.

Με σημερινή της ανακοίνωση, η διοίκηση της Μπάγερν αναφέρθηκε στο θέμα του 56χρονου τεχνικού, ξεκαθαρίζοντας πως θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας για την επόμενη τριάδα αγώνων, ενώ μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάιντςθα υπάρξουν επαφές των δύο πλευρών για το ζήτημα που έχει προκύψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου:

«Ενημερωθήκαμε χθες το Σάββατο, ότι ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Χάνσι Φλικ, δήλωσε δημοσίως ότι επιθυμεί να λήξει το συμβόλαιο του με την ομάδα στο τέλος της χρονιάς, που έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο Χάνσι Φλικ είχε ενημερώσει την ομάδα, από την προηγούμενη εβδομάδα και συμφωνήθηκε, να παραμείνει στο πάγκο της ομάδας για τα υπόλοιπα παιχνίδια με Βόλφσμπουργκ, Λεβερκούζεν και Μάιντς, προκειμένου να μην διαταραχθεί η συγκέντρωση του συνόλου της ομάδας σε αυτά τα τρία σημαντικά παιχνίδια.

Η Μπάγερν, απορρίπτει τις μεμονωμένες ανακοινώσεις που έκανε ο προπονητής και θα συνεχίσει τις συνομιλίες μαζί του μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Μάιντς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x