Stoiximan Super League

Μπαλτάκος: «Είναι προφανές ότι κάποιοι θέλουν να απομακρύνουν τον Σαββίδη από την Ελλάδα»

Ο Τάκης Μπαλτάκος σχολίασε την απόφαση του Ολυμπιακού να μην προσφύγει στο CAS για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Για πόλεμο εναντίον του Ιβάν Σαββίδη έκανε λόγο ο Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport».

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν προσέφυγε στο CAS μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που αθώωσε τον «δικέφαλο του Βορρά» για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

«Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός, Οι πιθανότητες να κερδίσει κάτι στο CAS ήταν και είναι 0%, ακόμα και προσφυγή να έκανε. Δεν είχε καμία τύχη και το είχα πει από τον περασμένο Φλεβάρη. Ο Ολυμπιακός έριξε το βάρος στη σχέση ΠΑΟΚ-Καλπαζίδη και όχι στην όποια σχέση Καλπαζίδη-Ξάνθης. Αν ο Καλπαζίδης δεν μπορεί να ελέγξει την Ξάνθη, τότε τι σχέση έχει εμ τον ΠΑΟΚ. Πώς να την ελέγξει; Με τα γηπεδάκια που έχει δίπλα στο γήπεδο της Ξάνθης; Η απόφαση του Ολυμπιακού να μην πάει στο CAS σημαίνει ταφόπλακα σε αυτή την υπόθεση», ανέφερε σχετικά.

PAMESTOIXIMA.GR: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ... ΠΑΙΚΤΕΣ! ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ |+21

Advertisement

Επιπλέον, έκανε λόγο για πόλεμο που δέχεται ο Ιβάν Σαββίδης: «Μπορεί να είναι ευρύτεροι οι λόγοι της υπόθεσης αυτής που έφτιαξε ο Ολυμπιακός, πέρα του να αποπροσανατολίσει τον ΠΑΟΚ πέρυσι και να χάσει το πρωτάθλημα. Υπάρχει μια αντίληψη στην Αθήνα "πώς μας προέκυψαν ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ". Ξανίζει ο Σαββίδης και η στάση του. Ξέρετε σε ποια ομάδα έχω μεγαλώσει πολλά χρόνια. Αυτό που δημιουργεί ο Σαββίδης είναι μια αίσθηση... παραξενιάς. Κάνει επενδύσεις, πληρώνει τα χρέη του ΠΑΟΚ, κάνει πορεία πρωταθλητισμού και λένε στην Αθήνα "τι θέλει να κάνει ο Σαββίδης;" και το γεγονός ότι έσπασε το κατεστημένο λέει πολλά. Είναι προφανές ότι κάποιοι θέλουν να τον απομακρύνουν από την Ελλάδα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x