Γερμανία

CEO Ντόρτμουντ: «Νομίζω πως ξέρω πού θα παίζει ο Χάαλαντ την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά...»

Άφησε πολλά στη φαντασία ο CEO της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, αναφορικά με το μέλλον του Χάαλαντ.

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα παγκοσμίως όσον αφορά στο ποδόσφαιρο: Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Έρλινγκ Χάαλαντ; Ο Νορβηγός επιθετικός είναι το μήλον της έριδος για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, την ώρα που ο ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα, του θέλει να τον δει να αποχωρεί από την Ντόρτμουντ, κάτι που ασφαλώς δεν βρίσκει ιδιαίτερα σύμφωνους τους Βεστφαλούς.

Μιλώντας για το θέμα, ο CEO του γερμανικού συλλόγου, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε ήταν αινιγματικός, αναφέροντας πως «νομίζω πως ξέρω που θα παίζει ο Χάαλαντ την 1η Σεπτεμβρίου αλλά αυτό είναι το μοναδικό που έχω να πω.

Με έχει κουράσει όλο αυτό. Και πέρυσι, όλοι έλεγαν ότι ο Σάντσο θα πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά είναι ακόμα εδώ. Και φέτος λένε για τον Χάαλαντ ότι θα πάει στη Ρεάλ ή στην Μπαρτσελόνα ή οπουδήποτε.

Ο Ραϊόλα είναι ένας ιδιαίτερος τύπος. Θέλει το καλύτερο για τον παίκτη του, αυτή είναι η δουλειά του.

Όσον αφορά τα οικονομικά του συλλόγου, δεν είχαμε ούτε ένα ευρώ χρέος όταν εμφανίστηκε ο κορωνοϊός. Έτσι δεν έχουμε ανάγκη να πουλήσουμε. Όταν έρχονται οι πλούσιες ομάδες να μας ζητήσουν έναν παίκτη, ξέρουν πως είτε θα τους πω όταν δεν πωλείται, είτε θα τους ορίσω μια τιμή. Είμαστε ξεκάθαροι, ειλικρινείς»
.

Διαβάστε ακόμα:
Διαψεύδει τον Ματέους ο Νάγκελσμαν: «Δεν έχω μιλήσει με την Μπάγερν»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x